Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sex ve městě slaví 21 let! Podívejte se na nejlepší outfity Carrie

6. června 2019 | 15:15

Je to neuvěřitelné, ale legendární seriál Sex ve městě z produkce HBO dnes slaví dvacet jedna let od prvního odvysílaného dílu. V USA spustil vlnu svobody a stal se inspirací pro mnoho žen. A inspiruje nás dodnes.

Dospělé ženy, jejichž největší touhou není založit rodinu, které mají své kariéry, užívají si života i sexu a otevřeně o něm mluví. Takový je seriál Sex ve městě, který dodnes milují ženy po celém světě. Pokud jste se neidentifikovala s hlavní hrdinkou Carrie, jistě jste se našla v nezávislé Mirandě, romantické Charlotte nebo divoké Samantě. A upřímně – která z nás netouží mít vedle sebe pana Božského?

Přestože seriál oslaví letos dvacet jedna let od první odvysílané epizody, prakticky nikdy se v televizích nepřestal vysílat. Vyrostly na něm celé generace žen a mnoho z nich našlo svou svobodu a odvahu prosadit se ve světě, kterému vládnou muži. A pokud ne zrovna to, pak alespoň najít lásku k botám, outfitům a kabelkám.

Pojďte společně s námi oslavit narozeniny tohoto kultovního ženského seriálu a zavzpomínejte si na nejkrásnější outfity hlavní hrdinky Carrie Bradshaw, která se nikdy nebála zeptat. Naleznete je v naší fotogalerii.

Autor: brig