Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

XXL modelka Tess Holliday je v osmém měsíci těhotenství, a není to vidět!

22. dubna 2016 | 06:00

Tess Holliday je už podruhé těhotná. Na sociálních sítích má spoustu fanoušků, ale někteří ji kritizují za to, že osmý měsíc těhotenství na ní není vůbec vidět. Jaká byla její reakce?

Tess Holliday (30) je se svou výškou 165 cm a váhou 130 kg hrdou bojovnicí za oficiální pojmenování "plus size modelka". Na jedné straně má spoustu obdivovatelů, kteří ji oceňují za to, že se za svá kila navíc nestydí a má se ráda taková, jaká je.

Na druhé straně jí však mnozí vytýkají její obezitu, zvláště v těhotenství. Tess žije se svým snoubencem Nickem Hollidayem, se kterým vychovává svého prvního potomka, a za měsíc přibude do jejich rodiny další člen. 

Tess se chtěla svým fanouškům na Instagramu pochlubit začátkem osmého měsíce, ale setkala se s kritikou. Někteří jí vytkli, že její postava se vůbec během těhotenství nezměnila, a není tak poznat, že je těhotná. Také naráželi na to, že svou obezitou ohrožuje zdraví miminka.

Tess Holliday
Autor: Instagram.com

Tess si ale hrdě trvá na svém: není třeba mít perfektní postavu na to, aby se dítě narodilo zdravé. "Nikdo nemá právo říkat, co je dobré pro vás a vaše dítě. To my, ženy, víme nejlépe samy," napsala Tess k fotce. 

Podle svých slov se už dávno smířila s tím, že lidé budou její postavu neustále komentovat. Nic si z toho ale nedělá a hrdě své křivky vystavuje. Samozřejmě je dobře, že se ve svém těle cítí dobře a sebevědomě, ale následky obezity jsou nevyhnutelné a nejsou jen výplodem fantazie lékařů. Přečtěte si názor naší redaktorky Marušky.

 

Video se připravuje ...
Jak si vzít bikiny podle Tess? Snadno! • VIDEO: youtube

Autor: luh