Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nej outfity uplynulého týdne: Ceny Thálie a Naomi Watts ve volánech

  • 29. března 2016 | 06:00
    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Naomi Watts

    Šedé šaty s volánky? Ty nemohou slušet snad nikomu... Kromě Naomi Watts (47). V těchto zajímavých šatech vyrazila na premiéru filmu Demolition, kde si zahrála například s Jakem Gyllenhaalem. Šaty s volány jsou ošemetné – stejně jako můžou v některých partiích kila ubrat, na některých mohou nelichotivě přidat. U Naomi to ale nehrozí, protože má útlou postavu. Jemné vlny a tmavá rtěnka ještě podtrhují výsledný efekt!

    Naomi Watts
    Autor: Profimedia.cz

     

  • Gal Gadot

    Herečka Gal Gadot se na premiéru filmu Superman v. Batman: Úsvit spravedlnosti oblékla do jedné z barev svého kolegy superhrdiny. Ve filmu si totiž zahrála Wonder Woman. Saténové červené šaty od Prady izraelské herečce padly jako ulité. Zvýraznily její vysokou postavu a barva ji rozzářila. Róbu doplnila jen minimalistickými náušnicemi, více šperků ani nebylo třeba díky zdobeným ramínkům. 

    Gal Gadot
    Autor: Profimedia.cz

     

  • Amy Adams

    Amy Adams (41) navštívila také premiéru filmu Superman v. Batman: Úsvit spravedlnosti, kde si zahrála přítelkyni Supermana: Lois Lane. Oblékla šaty od Antonia Berardiho v kobaltově modré. Ač jsou šaty jednoduché, nejsou ničím zdobené, na originalitě jim to neubírá, spíše naopak. Rafinovaný střih s rozparkem a volánkem na boku velmi lichotí Amyině postavě.

    Herečka Amy Adams
    Autor: Profimedia.cz

     

  • Julianne Hough

    Julianne Hough je herečka, tanečnice a country zpěvačka. Minulý týden představila svou kolekci sportovního oblečení a vypadala úchvatně. Minišaty s průstřihy na ramenou v pudrové barvě splňují současné módní trendy, a přestože je Julianne blondýnka, nevypadají na ní nevýrazně. 

    Julianne Hough
    Autor: Profimedia.cz

     

  • Veronika Kubařová

    V sobotu se v Národním divadle předávaly Ceny Thálie za jevištní výkony předvedené v uplynulém roce. Co se týče večerních toalet slavných žen, příliš se nepovedly. Výjimkou je Veronika Kubařová, která oblékla splývavé černé šaty s rafinovaně odhalenými zády a plizovanou sukní. Díky své krásné postavě si může takový střih dovolit. Jediné, co bychom změnily, by byla barva, k mladé herečce by se klidně hodila nějaká zářivější! 

    Veronika Kubařová
    Autor: Profimedia.cz

Autor: luh
Diskuse ke článku
.