Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Čtyřměsíční syn Moniky Absolonové a blonďatá Irina Shayk

  • 26. března 2016 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Irina Shayk

    Jak se vám líbí Irina v blond vlasech?
    Autor: Instagram.com

    Ruská modelka Irina Shayk (30) se vzdala svých hnědých kadeří a vyměnila je za blonďaté lokny. Ale jen na chvíli! Jednalo se o paruku v rámci focení, jak se nakonec ukázalo. O den později totiž přidala selfie s přáteli, mezi kterými byla i Naomi Campbell, a vlasy měla opět tmavé.

    O den později Irina přidala selfie, kde dokázala, že blonďaté vlny byly jen paruka.
    Autor: Instagram.com
     

  • Reese Witherspoon

    O víkendu herečka Reese Witherspoon oslavila v předstihu své čtyřicáté narozeniny velkolepým večírkem v L.A. Narozeniny měla až v úterý, kdy si zašla s kamarádkou Nicole Kidman na večeři. 

    Reese Witherspoon oslavila 40. narozeniny
    Autor: Instagram.com

  • Candice Swanepoel

    Andílek Victoria´s Secret Candice Swanepoel (27) oznámil světu, že se svým snoubencem Hermannem Nicolli čeká dítě. Jsou spolu už deset let, ale zasnoubili se teprve minulý rok v srpnu. 

    Candice Swanepoel je těhotná
    Autor: Instagram.com

  • Hilary Swank

    Herečka Hilary Swank (41) je zasnoubená! "Vyšli jsme si na procházku a tohle se stalo! Jsem tak šťastná, že tuto úžasnou novinu můžu sdílet s vámi," napsala Hilary k fotce. Oscarovou herečku požádal o ruku tenisový trenér Ruben Torres. Dvojice je spolu oficiálně teprve od minulého roku.

    Hilary Swank se zasnoubila.
    Autor: Instagram.com

  • Tess Holliday

    Jedna z nejznámějších plus size modelek se na svém Instagramu pochlubila fotkou těhotenského bříška. "Pokaždé když se podívám na své břicho, připomíná mi to, jak úžasné moje tělo je. I když už jsem jednou těhotná byla, v té době jsem neměla ráda samu sebe... Takže teď si každé kopnutí, každou bolest užívám. Pořád mě někdo kritizuje za mou postavu, ale problémem není moje velikost, ale neschopnost ostatních pochopit, že krása nepřichází jen s jednou velikostí. Líbí se mi, jak mi roste břicho, i přibývající strie. A miluji to malé, které uvnitř mě roste," napsala Tess (30) k fotce.

    Tess Holliday se pochlubila těhotenským bříškem.
    Autor: Instagram.com

     
  • Monika Absolonová

    Monika Absolonová (39) zveřejnila na svém Facebooku fotku syna Tadeáše. Jsou mu už čtyři měsíce. "Krásné ráno nedělní... Tadeášovi jsou dnes 4 měsíce... Já mám přitom pocit, že je na světě mnohem dýl... Neustále nám něco vypráví, ksichtí se, usmívá a vzápětí rozčiluje, stále se snaží nějak hýbat, řekla bych, že aktivní je ažaž. Miluje návštěvy, výlety, lidi. Nuda s ním nehrozí, ale běda, jak se nudí on... Je to láska," napsala zpěvačka k fotce.

    V neděli byly synovi Moniky Absolonové 4 měsíce.
    Autor: Facebook.com

Autor: luh
Diskuse ke článku
.