Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Detox šatníku: Ejvi vyhodila Simoně ze skříně i její oblíbené kousky

Bloggerka Ejvi
28. března 2016 | 06:00

Navštívily jsme dvaadvacetiletou sportovní reportérku Simonu, která vedle sportu miluje módu a nákupy. V šatníku měla ale spoustu věcí, které potřebovaly vyhodit. A tak jsme se vrhly na jarní detox v podobě vytřídění šatníku.

Vyhodily jsme věci, které už byly zničené, ztratily tvar nebo byly seprané. S takovými kousky je potřeba se nekompromisně rozloučit a je nutné neponechávat je ani takzvaně „na doma“. A to platí pro všechny!


Další kousky, které už nechceme v Simonině šatníku ani vidět, jsou ty, které jí nesedí, neodpovídají jejímu vkusu ani stylu. Pryč letěly i ty, které nikdy neměla na sobě a které jí ještě s visačkou ležely po dlouhou dobu netknuté ve skříni.

Co ještě platí pro všechny? V šatníku bychom zbytečně neměly schovávat věci, které jsme si například koupily v zápalu slev, ale poté jsme zjistily, že se k nám nehodí, necítíme se v nich své nebo nám nesedí. Můžete je poslat dál: prodat, darovat nebo třeba vyměnit mezi kamarádkami.

Naopak jsme v šatníku ponechaly kousky, které jsou kvalitní, nadčasové, Simoně padnou a dají se dobře kombinovat. Mezi tyto věci patří například kožený křivák, kašmírový svetr nebo legendární plátěné tenisky.

Video se připravuje ...
Blogerka Ejvi navštívila reportérku Simonu u ní doma a pěkně jí provětrala šatník. • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: Eva Mchitarjan