Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Laky na nehty 2016: Letos budou IN mint, ale i klasická červená

  • 29. března 2016 | 06:00

    Letos si "pastelek" příliš neužijete. Do módy se totiž dostávají spíš tmavší, sexy, šik a tajemné odstíny. Vedle ovšem nešlápnete ani s metalickými nebo matnými laky na nehty. Jaké barvy budou vládnout roku 2016?

  • Temně modrá

    Rituals lak na nehty odstín Medieval Blue, 145 Kč, koupíte na www.rituals.cz nebo v prodejnách Rituals
    Autor: archiv firem
    Navy modrá je trendem už několik let, ale trendy je i letos v lehké obměně. Vyberte si takovou tmavě modrou, která má v sobě shimmer nebo rovnou třpytky. Barva noční oblohy poseté hvězdami bude slušet obzvláště krátkým, rovně zastřiženým nehtům. Bojíte se třpytek? Trendy bude i navy barva s matným top coatem.

  • Růžovo-béžová

    Marionnaud lak na nehty odstín Beige Evanescent, 89 Kč, koupíte v síti parfumerií Marionnaud
    Autor: archiv firem
    Zapomeňte na nude tělové nenápadné odstíny. Stejně tak jako na cukrátkově růžovou. Letošnímu jaru a létu bude kralovat sexy a přitom elegantní béžová s nádechem pudrové. Její největší výhodou je, že sluší každému odstínu pleti a vypadá dobře na všech délkách nehtů. Nejvíc ale vynikne na středně dlouhých, zapilovaných do klasického obloučku.

  • Tmavě šedá

    Jessica lak na nehty odstín NY State Of Mind, 194 Kč, koupíte v síti parfumerií Marionnaud nebo na www.marionnaud.cz
    Autor: archiv firem
    Ze všech padesáti odstínů šedi sáhněte letos po této sytě tmavé. Je elegantní, moderní a přitom neotřelá. Bude se nosit hlavně na podzim a v zimě a ve všech podobách, které vás napadnou – včetně matného a metalického efektu. Lesklou volte pro krátce zastřižené nehty, matnou si můžete dovolit i na dlouhých, do obloučku zapilovaných nehtech.

  • Klasická červená

    OPI lak na nehty odstín Big Apple Red, 203 Kč, koupíte na www.opi.cz
    Autor: archiv firem
    Žádné trendy v lacích na nehty se nemohou obejít bez nějakého odstínu červené. Letos slaví svůj návrat naprosto klasická, jasně červená (i když pravdou je, že nikdy ze scény nezmizela). Můžete ji nosit po celý rok: od jara až do zimy a na všech délkách i tvarech nehtů. Na těch krátkých bude vypadat šik, na dlouhých zase nebezpečně sexy.

  • Metalicky stříbrná

    Yves Rocher zářivý lak na nehty odstín Argent Métallissé, 99 Kč, koupíte na www.yves-rocher.cz nebo v prodejnách Yves Rocher
    Autor: archiv firem
    Možná máte pocit, že metalicky stříbrné laky na nehty jsou přece jen trošku moc, ale letos si je můžete bez obav dovolit. Pravdou ale je, že tento odstín vyžaduje jistá pravidla. Méně je více, takže pokud sáhnete po takto výrazném laku, mějte nehty opravdu krátce zastřižené a zapilované do přirozeného obloučku.

  • Mint

    Korres pečující lak na nehty odstín Bright Mint, 199 Kč, koupíte na www.profimed.cz nebo v prodejnách Profimed
    Autor: archiv firem
    Velkým trendem letošního roku je opět mint. Tato světle tyrkysová barva vypadá prostě dokonale na opálených rukou, ale v zimních měsících dostává velmi elegantní nádech. Pokud ji ještě nemáte v kosmetickém šuplíku, měla byste to letos rozhodně napravit. Její největší výhodou totiž je, že sluší všem typům a délkám nehtů.

Autor: Brigita Zemen
Klíčová slova:  nehty, laky na nehty, trendy, 2016, krása, kosmetika
Diskuse ke článku
.