Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Celebrity na síti: Monika Absolonová se synem a nenalíčená Shakira

  • 13. února 2016 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!


  • Monika Absolonová

    Vysmátá Monika a její syn Tadeáš.
    Autor: Facebook.com

    Monika Absolonová (39) si svou největší životní roli užívá na maximum a dle svých slov je až díky mateřství skutečně šťastná. Je to vidět! 

  • Hugh Jackman

    Hugh Jackman (47) se potýká s rakovinou kůže od roku 2012 a nyní musel podstoupit další operaci – v pořadí už pátou. V jeho případě jde naštěstí "jen" o bazaliom, který je nejméně nebezpečnou variantou. Znovu vyzývá prostřednictvím svého Instagramu fanoušky, aby nezapomínali používat ochranné prostředky proti slunci.

    "Příklad toho, co se stane, když nepoužíváte opalovací krémy. Bazaliom, nejmírnější forma rakoviny kůže, ale i přesto závažná. Používejte, prosím, ochranné prostředky proti slunci a choďte na prohlídky," napsal australský herec k fotce.
    Autor: Instagram.com

  • Lauren Graham

    Lauren Graham (48), alias Lorelai z Gilmorových děvčat, na svém Twitteru oficiálně potvrdila, že natáčení dalších dílů jednoho z nejoblíbenějších seriálů je v plném proudu. Třikrát hurá! 

    "Nyní můžu konečně potvrdit: nadešel čas, abych se já a tato bunda, kterou jsem ukradla v roce 2007, vrátily do práce."
    Autor: Twitter.com

  • Barack Obama

    Barack Obama v The Ellen Show
    Autor: Instagram.com

    Do známé americké talkshow Ellen DeGeneres (58) zavítal i prezident USA Barack Obama (54), kterému pomalu, ale jistě končí druhé volební období. Prezidentská návštěva byla v této talkshow premiérou, a tak Ellen neváhala a na památku si vyfotila s Barackem selfie.

  • Shakira

    Shakira (39) si vyfotila selfie s oblíbenou hračkou svého ročního syna, jenž se jmenuje Sasha. I bez make-upu vypadá popová hvězda nádherně!

    "Sasha tak miluje Gazellu. Právě jedl její třásňovou sukni!"
    Autor: Instagram.com

  • Ryan Reynolds

    Na fotce je Ryan Reynolds (39) se svou manželkou Blake Lively (28) na trůnu Deadpoola, akčního hrdiny, kterého si ve stejnojmenném filmu Ryan zahrál. Kromě role Deadpoola září také ve své roli otce, protože časopis The People ho minulý týden označil za nejpřitažlivějšího otce na světě! S Blake jsou spolu od roku 2012 a minulý rok se jim narodila dcera James.

    Ryan Reynolds s Blake Lively.
    Autor: Instagram.com

Autor: luh
Diskuse ke článku
.