Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ples v Opeře: Borhyová sháněla šaty na poslední chvíli a bylo to vidět! Kdo se chystal dva měsíce?

7. února 2016 | 11:54

Málokdy má člověk možnost užít si takovou přehlídku noblesy a krásy jako na Plese v Opeře. Toho si jsou vědomi i všichni jeho účastníci. Přesto nás ale zajímalo, co jiného pro ně ples znamená. Odpovědi vás možná překvapí! 

Simona Krainová
Autor: Pavel Machan, Martin Hykl
Tanec, noblesa, ale hlavně čest. To všechno představuje pro české celebrity Ples v Opeře, který se stal jednou z nejdůležitějších společenských událostí roku. Někteří se těšili na to, že se budou moct vyšňořit, Jitka Schneiderová a její taneční partner Marek Dědík, se kterým v posledním ročníku StarDance skončila druhá, neskrývali natěšení na to, že si spolu budou moci zatančit. 
Video se připravuje ...
Co pro celebrity znamená událost, jako je Ples v Opeře? • VIDEO: Adam Balažovič

"Pro nás je to, že si užijeme hezký večer a že si zatančíme. Je to strašně fajn, že se ještě trochu naváže na to naše úspěšné StarDance a že nás organizátoři pozvali," odpovídá herečka na otázku, co pro ni znamená Ples v Opeře.

Lucie Borhyová s otcem.
Autor: Profimedia

Na tanec se těší i moderátorka Lucie Borhyová, která rozvířila vody módního světa svými modrobílými šaty. S kým si ale na plese zatančila? Třeba ale pro Ivu Kubelkovou, modelku a patronku České Miss, měl ples hned dvojí význam. Kromě toho, že si jej užívala za sebe, prožívala to společně s miss, které se do takovéhoto světa dostaly poprvé. 

Přečtěte si další články a prohlédněte si fotografie z Plesu v Opeře.

 

Autor: red