Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Týden na síti: Verešová peče cukroví a Adele má nový účes

  • 19. prosince 2015 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!


  • Eva Longoria

    Eva Longoria (40) se bude vdávat! Fotkou ze zásnub se tento týden pochlubila na Instagramu. K oltáři půjde už potřetí, tak snad do třetice všeho dobrého! Jejím vyvoleným je miliardář Antonio Baton (47) a o ruku ji požádal v Dubaji.

     

    Eva Longoria dostala nádherný zásnubní prstýnek.
    Autor: Instagram.com

  • Adele

    Porotkyně Chery Fernandez-Versini s Adele v zákulisí
    Autor: Instagram.com

    Tento týden vyvrcholila ve Velké Británii už dvanáctá řada pěvecké soutěže X-Factor, ve které zkoušel štěstí i zpěvák Martin Harich. Do finále se ale bohužel už neprobojoval. Tuto neděli se stala vítězkou sedmnáctiletá Louisa Johnson a na finálovém večeru vystoupila i Adele, která se předvedla v novém kratším mikádu. 

  • Gwen Stefani

    Gwen Stefani (46) se v létě rozešla se svým manželem Gavinem Rossdalem (50), se kterým byla 20 let. Vychovávají spolu tři děti. Štěstí v lásce našla jen o pár měsíců později, když se stala porotkyní v talentové soutěži The Voice (Hlas). Její novou láskou je její kolega – porotce Blake Shelton. 

    Tento outfit Gwen zvolila na finálový večer!
    Autor: Instagram.com

  • Hilaria Baldwin

    Alecův syn Rafael a Alec Baldwin jako dítě.
    Autor: Instagram.com

    Manželka herce Aleca Baldwina (57) Hilaria (31) zveřejnila srovnání fotky jejich malého syna Rafaela se starou fotkou Aleca, když byl dítě. "Jaký otec, takový syn," napsala k fotce. Alec je ženatý s Hilariou od roku 2012. Kromě Rafaela, který se narodil tento rok, mají ještě dvouletou Carmen.

  • Jennifer Lopez

     

    Emme a Max - děti Jennifer Lopez
    Autor: Instagram.com

    Vánoce jsou už za rohem a vánoční nálada vládne i doma u Jennifer Lopez (46). Její dvojčata Emme a Max jsou už na Štědrý den připravena! Jejich otcem je zpěvák Marc Anthony, za kterého byla Jennifer vdaná od roku 2004 do roku 2014.

    Zpěvačka si o svátcích konečně užije volno po porotcování v Superstar a natáčení nového seriálu Shades of Blue, kde hraje policistku.

  • Andrea Verešová

     

    Andrea Verešová peče cukroví s dcerou.
    Autor: Facebook.com

    Přípravy na Vánoce finišují a domácí cukroví peče i modelka Andrea Verešová (35) společně s dcerkou Vanessou.

Autor: luh
Diskuse ke článku
.