Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Twiggy: Podívejte se, jak legendární modelka vypadá v 66 letech!

12. listopadu 2015 | 06:00

Známá modelka, herečka a zpěvačka Lesley Lawson alias Twiggy už delší dobu spolupracuje s módním řetězcem Marks & Spencer. Nyní přichází s novou kolekcí oblečení a bot na zimu.

Modelka Twiggy (66) pro britský Daily Mail přiznala, že nikdy neměla ve zvyku, aby si na večírek vzala boty s ultravysokými podpatky a po hodině je místo nošení na nohou držela v ruce. "Ve svých 66 letech už vím, že nemusíte trpět, abyste vypadala úžasně," říká.

Zároveň věří, že věk není v módě žádnou bariérou, každý si může nosit to, v čem se cítí pohodlně. "Proto už teď nosím pouze boty bez podpatků," přiznává. Mezi její nejoblíbenější patří polobotky, kterých má doma v botníku nespočet. 

Twiggy na otevírání nového obchodu Marks & Spencer v Londýně
Autor: Profimedia.cz

Za tím, že každý si může nosit, co chce, si samozřejmě stojí, ale zároveň přiznává, že s přibývajícími léty je třeba styl oblékání trochu poupravit. "Dny, kdy jsem nosívala minisukně, jsou dávno pryč. Místo nich nosím tuniky s punčochami a botami nad kolena." Mezi její oblíbené kousky oblečení patří také oblek. "Opravdu si myslím, že oblek může být stejně sexy jako malé černé."

Twiggy na otevírání nového obchodu Marks & Spencer v Londýně
Autor: Profimedia.cz

S firmou Marks & Spencer Twiggy spolupracuje už od roku 2005. Nejdřív jen jako modelka, od roku 2012 i jako návrhářka. Jejím posledním návrhářským počinem je nová zimní kolekce!

Autor: luh