Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

David Beckham jako James Bond? Líbil by se vám víc jak Daniel Craig?

26. září 2015 | 06:00

Poté, co Daniel Craig odpověděl neurčitě na otázku, zda bude pokračovat v dalších natáčeních James Bonda, se vyrojila spousta spekulací o jeho následovnících. Ve hře je i David Beckham...

Filmová role James Bond je od roku 2006 spojena s Danielem Craigem. V listopadu vejde do kin v pořadí čtvrtá bondovka Spectre s tímto hercem v hlavní roli a podle posledních zpráv by mohla být i poslední. K otázce, zda bude Craig součástí i dalšího dílu, se totiž Craig vyjádřil neurčitě. Místo legendárního agenta 007 bude tedy volné a to roztáčí nekonečné spekulace o tom, na koho šťastná karta padne tentokrát.

Ve hře je hned několik jmen a spekuluje se právě o tom, zda by novým představitelem nemohl být David Beckham. Ten se k celé záležitosti vyjádřil v rozhovoru v pořadu Good Morning Britain: "Nikdo mě nekontaktoval, do ničeho takového se opravdu nechystám. Ale je hezké, že jsem s tím spojovaný." 

David v pořadu Good Morning America.
Autor: instagram.com/goodmorningbritain/

O kom dalším se uvažuje? Velkým favoritem je Hugh Jackman, Tom Hardy, Henry Cavill, Michael Fassbender, Damian Lewis nebo Idris Elba. Nicméně, jasné je zatím jen to, že následovníkem Craiga bude opět rodilý Brit. A koho byste nejraději v hlavní roli nepřemožitelného agenta viděli vy?

Hodil by se David Beckham na roli Jamese Bonda?
28,3%
71,7%
Děkujeme za Váš hlas!
30 hlasů
76 hlasů

Na fotografie ostatních herců se můžete podívat ve fotogalerii!

Autor: luh