Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Evangeline Lilly z Hobita je podruhé těhotná

12. července 2015 | 06:00

Evangeline Lilly (35) je mistryní kamufláže. Těhotenství se jí podařilo tutlat až do pokročilého stadia! Až teď se rozhodla ukázat zakulacené bříško na premiéře filmu Ant-Man, kde hraje jednu z postav.

Původem kanadská herečka, kterou znáte asi především jako Kate ze seriálu Ztraceni nebo jako zrzavou elfku z Hobita, se konečně rozhodla světu odhalit své radostné tajemství, které se jí dařilo skrývat několik měsíců.

Evangeline byla naposledy vyfotografována na premiéře Hobita v minulém prosinci, a proto to byl pro všechny šok. K příležitosti premiéry nového akčního filmu od Marvelu Ant-Man herečka zvolila černé přiléhavé šaty s bílým trojúhelníkem, který vypoulené bříško ještě více zvýraznil.

Evangeline Lily odhalila na premiéře filmu Ant-Man těhotenské bříško!
Autor: Profimedia.cz

Své druhé dítě čeká se svým dlouhodobým partnerem Normanem Kalim, který je na rodičovské dovolené a stará se o jejich prvorozeného čtyřletého syna Kahekiliho. Dvojice se potkala při natáčení seriálu Ztraceni, na kterém se Norman podílel jako asistent produkce.   

Nechala se slyšet, že touží po velké rodině: "Původně jsem chtěla mít šest dětí, těhotenství si hrozně moc užívám. Jsem jednou z těch žen, které ho mají bezproblémové." Také s partnerem přemýšlí o adopci, ale na svatbu se nechystají. "V mém světě nevěřím na věčné sliby, není to realistické." S partnerem jsou ale moc šťastní a žít na psí knížku jim prozatím vyhovuje.

Autor: luh