Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Šlehačkový dort a sexy Kvitová!

  • Jak to slavným ženám slušelo minulý týden?
    30. června 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, luxusních večírků a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Sandra Bullock (50)

    Sandra Bullock
    Autor: profimedia.cz

    Ze všech slavných žen jsme si již třetí týden za sebou vybraly herečku Sandru Bullock, která opět potvrzuje, že přibývající roky ji vůbec netrápí. Na losangeleskou premiéru dlouho očekávaného animovaného filmu Mimoni, ve kterém propůjčila svůj hlas "záporačce" Scarlett Overkill, se oblékla vskutku tematicky. Černé áčkové šaty, jejichž střih lichotí hereččině chlapecké postavě, si nechala oživit žlutým proužkem na hrudi. Nejvíce však všechny přítomné zaujala žlutými lodičkami, které vypadaly přesně jako Mimoni. Vkusné, elegantní a zároveň vtipné a trefné!

  • Samantha Hoopes (24)

    Samantha Hoopes
    Autor: profimedia.cz

    Americká modelka Samantha Hoopes si minulý týden nenechala ujít losangeleskou premiéru filmu Bez kalhot XXL. Svou naprosto bezchybnou postavu ukázala v průsvitných přiléhavých šatech, které odhalovaly nejenom modelčin bujný hrudník, ale i gazelí nožky a část plochého bříška a vypracovaného zadečku. Sice je to opravdu odvážný model, ale Samantha si to může dovolit! A navíc jsou "nahé šaty" ve světě showbyznysu právě teď v kurzu!

  • Kim Kardashian (34)

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz

    Méně úspěšná byla s volbou outfitu Kim Kardashian, která vtěsnala své ženské křivky do béžových přiléhavých šatů. Celkovému dojmu nepomohl ani pásek, který zvýrazňoval její útlý pas. Nevhodně zvolené šaty totiž mnohem více upozornily na to, že její vnady a pozadí nabírají opravdu obřích rozměrů. Kim to umí mnohem lépe!

  • Petra Kvitová (25)

    Petra Kvitová
    Autor: profimedia.cz
    Nejlepší českou tenistku Petru Kvitovou vidíme nejčastěji ve sportovním tílku, krátké sukni, s čelenkou a copem a hlavně bez make-upu. O to víc pak Petra dokáže všem vyrazit dech, když vyrazí na nějakou společenskou akci. Na Pre-Wimbledon párty oblékla modré šaty nad kolena se spadlými rukávy pod ramena a blýskavé černé lodičky. Krása!
  • Lily Allen (30)

    Lily Allen
    Autor: profimedia.cz

    Anglická zpěvačka Lily Allen občas umí být výstřední, ale její poslední model nás šokoval. Na hudební párty v Mnichově totiž dorazila spíše převlečená za šlehačkový dort, než aby přišla dle očekávaní oblečená do moderních šatů. Blond vlasy s růžovými odlesky a nahý make-up navíc přidávaly zpěvačce hned několik let navíc. To se moc nepovedlo!

Diskuse ke článku
.