Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Gilmorova děvčata ve filmu? Lorelai se snad vůbec nezměnila!

1. července 2015 | 06:00

Představitelka Lorelai Gilmorové, herečka Lauren Graham (48), se ukázala na premiéře filmu Max. Vypadá to, že snad vůbec nestárne. Ve vzduchu navíc visí možnost, že po osmi letech od ukončení seriálu se bude natáčet film Gilmorova děvčata. Jak to nakonec dopadne?

Ohromně populární seriál Gilmorova děvčata vznikal v letech 2000 až 2007 a diváci si spletité osudy Lorelai Gilmorové a její dcery Rory zamilovali. Na začátku června letošního roku se tvůrkyně seriálu s herci setkala v televizním pořadu Today Show americké televize NBC, kde padla slova ohledně toho, že by mohl vzniknout i celovečerní film. A jak se k tomu vyjádřila herečka Lauren? "Nic nám nestojí v cestě, rozhodně bychom do toho šli rádi." Představitel Luka, seriálového přítele Lorelai, také horlivě přikyvoval. "Jdu do toho, určitě!"

Sraz po 8 letech

V pořadu se Lauren znovu setkala se svými hereckými kolegy – Alexis Bledel (Rory), Scottem Pattersonem (Luke), Jaredem Padaleckim (Dean), Kelly Bishop (matka Lorelai) – a scenáristkou Amy Sherman-Palladino. Hned den poté následoval ještě větší sraz při příležitosti ATX – televizního festivalu. Bohužel nedorazil seriálový otec Lorelai Ed Hermann, který v prosinci zemřel na rakovinu. Židli, na které by seděl, však stejně ve studiu přidali a nechali ji na jeho počest prázdnou.

Bude film, nebo ne?

Později scenáristka prozradila, že se žádný film nepřipravuje. "Ale dobrou zprávou je, že všichni herci ze seriálu spolu perfektně vycházejí i v reálném životě. Takže kdybychom se do toho pustili, slibuji, že bychom to natočili hezky," dodala scenáristka.

"Amy (scenáristka) ale seriál pořádně neukončila, jsme víc než ochotni zjistit, jak by to celé dopadlo," řekla Lauren. Kelly, představitelka matky Lorelai, sdílí stejný názor: "Celé to tak nějak vyšumělo, myslím si, že seriál si zaslouží nějaké vyvrcholení." 

Těžko říct, zda se pokračování někdy dočkáme. Nezbývá než doufat!

Zleva: scenáristka Amy Sherman-Palladino, představitel Deana - Jared Padalecki, matka Lorelai - Kelly Bishop, Alexis Bledel jako Rory, Lauren a Luke - Scott Patterson.
Autor: Profimedia.cz

Autor: luh