Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Andělská Verešová, ďábelská Kylie Minogue

  • Jak to slavným ženám slušelo minulý týden?
    14. července 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, luxusních večírků a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Irina Shayk (29)

    Irina Shayk
    Autor: profimedia.cz
    Jedna z nejúspěšnějších ruských modelek, která se nejvíce proslavila svými fotografiemi v magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue v letech 2007 a 2012 a také vztahem s portugalským fotbalistou Cristianem Ronaldem, se v pondělí v Paříži ukázala na galavečeru nadace Vogue Paris. A svým zjevem ohromila všechny přítomné. Krátké karmínové šaty bez rukávů z dílny Versace s širokým páskem s masivní výraznou sponou, který zdůraznil její štíhlý pas, doplnila jehlovými lodičkami a psaníčkem ve stejné barvě. Přirozený make-up doplnila výrazně rudá rtěnka.
  • Naomi Watts (46)

    Naomi Watts
    Autor: profimedia.cz
    Známá šestačtyřicetiletá britsko-australská herečka, dcera bývalého zvukaře a manažera skupiny Pink Floyd, nemohla chybět na Armani Prive Show, která se v úterý konala v Paříži. Překvapila zde svým zbrusu novým účesem v odlišném blond odstínu i nádherným bílým modelem Armani z něžné krajky, který skvěle doplňoval její porcelánově bílou pleť. Zajímavě střižený vrchní díl odhalil vypracovaná ramena a záda. K modelu Naomi obula béžové jednoduché střevíčky na jehle s pásečkem okolo kotníku, na ruku navlékla zlatý náramek.
  • Kylie Minogue (47)

    Kylie Minogue
    Autor: profimedia.cz
    Populární zpěvačka, která na sebe upozornila na konci 80. let, kdy se díky singlům I Should Be So Lucky a Locomotion stala popovou hvězdou, vypadá pořád skvěle a i ve svém věku stále ví, jak na sebe strhnout pozornost. Dokázala to i na pařížském večírku k výročí 80 let společnosti Lancóme v Casino de Paris, kde doslova zářila. Na červeném koberci se objevila v metalických rudých šatech na jedno rameno, jejichž přední díl tvořilo mnoho skladů, jež barvou připomínaly slavnou rtěnku Lancóme s poetickým názvem Rouge in Love. Vhodně zvolený nenásilný nude make-up pak její přirozenou krásu ještě podtrhl. Důvodem, proč Kylie vypadá tak skvěle, může být i to, že se zrovna vrátila z výletu na Francouzskou riviéru.
  • Andrea Verešová (35)

    Andrea Verešová
    Autor: profimedia.cz
    Celebrity ale neokupovaly jen Paříž. I v Karlových Varech bylo skutečně živo. 50. ročník filmového festivalu navštívilo mnoho českých i zahraničních celebrit, mezi nimiž doslova jako bohyně zářila úspěšná modelka slovenského původu. Ta jako již každý rok svými modely na červeném koberci vynikala. Tím nejkrásnějším však byl zřejmě ten, který oblékla na nejvyhlášenější Moët party. Originální model v barvě nevinnosti z dílny její oblíbené módní designérky Jany Pištějové slučoval rádoby neslučitelné. Vršek tvořila jednoduchá košile v business stylu, spodní díl pak dlouhá, do vlečky prodloužená sukně.
  • Alexa Chung (31)

    Alexa Chung
    Autor: profimedia.cz
    Modelka, moderátorka a příležitostná herečka, která se objevuje na obálce časopisu Vogue, byla v roce 2007 zvolena jako 64. nejvíc sexy žena světa, 63. nejlépe oblékaná žena na světě a také byla nominována na nejvíc sexy vegetariánku světa. Navíc je držitelkou ceny NME Award pro nejlépe oblékanou osobnost. Na letní párty známé Serpentine Gallery však tentokrát zvolila poněkud netradiční, i když tematicky dobře zvolený model. Odvážné, místy vše odhalující šaty jsou dílem skotského designéra Christophera Kanea, jehož je Alexa múzou. Pozornost poutající outfit v bílo-černo-modré kombinaci vhodně doplnila jednoduchými černými lodičkami na nízkém podpatku.

Diskuse ke článku
.