Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Serena Williams na večeři šampionů v šatech ukázala hlavně ramena!

18. července 2015 | 06:00

Vidět Serenu v šatech, to se jen tak nepoštěstí. Vítězka letošního Wimbledonu dorazila na slavnostní večeři šampionů v nádherné róbě a předvedla skvělou postavu, svalnaté ruce i taneček s Novakem Djokovičem.

Serena Williams pošesté dobyla první místo ve Wimbledonu, a stala se tak nejstarší vítězkou moderní éry. V neděli se konala k této události slavnostní večeře wimbledonských šampionů, kde si Novak Djokovič a Serena vystřihli i taneční vystoupení, čímž oživili starou tradici. A je to právě i tanec, díky čemu se Serena může pyšnit vypracovanou figurou.

Serena Williams při slavnostní večeři šampionů Wimbledonu.
Autor: Profimedia.cz

V rozhovoru pro televizi BBC prozradila, jak to doopravdy má se cvičením: "Prostě se bavím, nejsem moc velký fanda cvičení. Už mám až po krk běhání a ježdění na kole. Existuje tolik jiných sportů, díky nimž budete fit. Řekla jsem si, že nepotřebuju běhat 10 kilometrů denně, abych se udržela v kondici, a zkusím něco jiného."  

Místo zvedání činek se tak vrhla na elegantnější sport – tanec. Vyzkoušela i pole dance, ale nyní se věnuje modernímu tanci ve skupině. Snaží se také důsledně dodržovat svůj jídelníček, který zahrnuje hodně raw stravy, a kvůli alergii úplně vynechává pšenici. Právě díky pravidelnému režimu se jí i v 33 letech, kdy ostatní hráči uvažují o důchodu, daří zůstat na vrcholu.

Serena a Novak na slavnostní večeři šampionů Wimbledonu.
Autor: instagram.com/serenawilliams


Autor: luh