Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nej outfity uplynulého týdne: Padesátnice Sandra Bullock válcuje mladší kolegyně!

  • Jak to slavným kráskám minulý týden slušelo?
    16. června 2015 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit nesl v duchu společenských událostí, luxusních večírků a předávání cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak šlápl úplně vedle?

  • Sandra Bullock (50)

    Sandra Bullock
    Autor: profimedia.cz

    Herečka Sandra Bullock se minulý týden stala ozdobou londýnské premiéry dlouho očekávaného animovaného filmu Minions (Mimoni). V rafinovaně řešených šatech s rozparkem a spodničkou vypadala naprosto božsky a nikdo by nevěřil, že příští měsíc oslaví už jednapadesáté narozeniny. Ne nadarmo byla Sandra zvolena magazínem People nejkrásnější ženou planety.

  • Sarah Jessica Parker (50)

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz

    Další hollywoodská padesátnice nemusí své herecké kolegyni Sandře Bullock rozhodně nic závidět. V květované róbě z dílny Elie Saab vypadala na společenské akci perfektně. Žilnaté a v médiích často probírané ruce skryla v dlouhých rukávech, a naopak štíhlé a mladistvé nohy odhalila v hlubokém rozparku. Seriálová Carrie zkrátka nestárne!

  • Amanda Seyfried (29)

    Amanda Seyfried
    Autor: profimedia.cz

    Na předávání cen Tony Awards se po delší době objevila ve společnosti i herečka Amanda Seyfried, která k této příležitosti oblékla metalické koktejlky značky Oscar de la Renta. Odhalená ramena jsou aktuálním hitem a černé "louboutinky" jsou nesmrtelná klasika. Jen to kouřové drsné líčení se k drobné a něžné herečce příliš nehodí.

  • Kateřina Brožová (47)

    Kateřina Brožová
    Autor: profimedia.cz

    Z českého rybníčku nás tentokrát zaujala krásná herečka Kateřina Brožová, která byla jedním z čestných hostů oslavy 80. narozenin hudebníka Václava Hybše. Na Žofín přišla v temně modré splývavé róbě s asymetricky řešenými rukávy a odhalenými zády. Jednoduché, efektní, vkusné a sexy!

  • Rita Ora (24)

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz

    Zpěvačka Rita Ora se na londýnském letním plese rádia Capital blýskla v decentní průsvitné róbě s trendy orientálním potiskem. Jemné líčení a dlouhé lokny k šatům perfektně pasovaly, a tak se zpěvačka po dlouhé době stala ozdobou večera i bez vykukujících ňader a šokujícího make-upu. Jde to i vkusně!

Klíčová slova:  móda, trendy, outfity, slavné ženy, celebrity, róba, šaty
Diskuse ke článku
.