Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Victoria Beckham (41): Bude další dítě, nebo ne?

9. června 2015 | 06:00

Módní návrhářka Victoria Beckham se minulý týden na akci v New Yorku nevyhnula všetečným otázkám. Mezi dotazy nechyběl ani ten, zda se její rodina ještě nedočká ke čtyřem dětem dalšího přírůstku. 

Victoria se minulou středu v New Yorku ukázala v outfitu, ze kterého léto přímo dýchalo. V jejím šatníku se tedy nenachází jen černá barva! Zúčastnila se diskusní akce Fashion Icon, kde ti nejpovolanější v módním průmyslu předávají své zkušenosti méně zkušeným. Bývalá zpěvačka a dnes módní návrhářka Victoria samozřejmě nesměla chybět!

Neminula ji ani otázka na soukromí, a to konkrétně, zda by chtěla ještě dalšího potomka. "Ne, cítím to tak, že už jsem si svou úlohu splnila." Zdá se tedy, že Brooklyn (16), Romeo (12), Cruz (10) a tříletá Harper se už dalšího sourozence nedočkají. Prozradila také, že ji příliš netěší, že Harper je spíše po svém otci. "Harper zbožňuje fotbal... Je to, jako když vám někdo vrazí dýku do srdce," řekla s nadsázkou. 

Victoria Beckham v New Yorku.
Autor: Profimedia.cz

Co se týče pracovních plánů, chystá se navrhnout novou kolekci dětského oblečení, bot a pánského oblečení. "Myslím si, že člověk by měl mít velké sny." 

Victoria Beckham v New Yorku.
Autor: Profimedia.cz

Autor: red