Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Herečka Julianne Moore bez make-upu a ve vytahaných šatech! I tak jí to sluší

28. června 2015 | 06:00

Vaše vlasy zrovna nemají svůj den? Nevadí, stačí na ně posadit klobouk. Nemáte čas na make-up? Vyřeší to za vás letecké brýle! Přesně tak to udělala Julianne Moore.

Julianne je bezpochyby krásná a okouzlující žena. Na společenských událostech vždy okouzluje perfektním vzhledem. Když ale vyrazila do ulic New Yorku, zvítězilo pohodlí. Herečka, které se tento rok konečně podařilo získat Oscara, zvolila na poletování po městě volné pomačkané košilové šaty, pantofle, černou cross body kabelku a outfit doplnila kloboukem a pilotkami. Užívá si mezi natáčením filmů volna, které si více než zaslouží!

Trendy za každých okolností

Nutno ale dodat, že i když outfit není příliš lichotivý, herečka zvolila přesně ty kousky, které právě letí a pro letní sezonu jsou nutností.

Košilové šaty jsou žhavým trendem, ale je důležité si vybrat takové, které se hodí k vaší postavě. Julianne zvolila až příliš volné, má perfektní postavu a je škoda ji nezvýraznit. Úzký pásek do pasu by z nich udělal mnohem slušivější model.

Dalším velkým hitem této sezony jsou pantofle. Jsou pohodlné, vzdušné a po městě v nich můžete běhat klidně celý den. Julianne zvolila jednoduché černé s platformou, která je taky opět v kurzu. Klobouk a pilotky asi ani nemusíme zmiňovat, ty nevyjdou z módy snad nikdy!

Julianne Moore vyrazila do ulic New Yorku.
Autor: Profimedia.cz

Rada k nezaplacení

Herečka nechala protentokrát pleť dýchat a nezatěžovala ji líčidly. Nedávno prozradila, jak se o svou pokožku stará. "Každý den používám ochranný krém proti slunci," prozradila. Její denní rutinou je také nanášení pleťového oleje – je jedno jakého – a až po něm nanese opalovací krém. "A to je opravdu celé, používám jen to, co běžně seženete v drogerii."

Pokud nestíháte a potřebujete vyrazit z domu nejlépe hned, řiďte se její radou: "Pokud někam chvátáte, ale zároveň chcete vypadat dobře, vezměte si velké sluneční brýle, šátek a na rty naneste rtěnku. Je to trik, který používá hodně lidí – a je opravdu efektivní!"

Julianne Moore vyrazila do ulic New Yorku.
Autor: Profimedia.cz

Autor: luh