Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Stylové děti slavných rodičů: Luxusní značky a dudlík v puse!

  • Podívejte se na nejstylovější děti slavných osobností. Mají šaty za desetitisíce, v puse dudlík a v ruce plyšáka.
    15. srpna 2014 | 06:00

    Když jsou vaši rodiče hvězdy světového šoubyznysu, tak trochu se předpokládá, že si budete žít jako v bavlnce. Vybrali jsme pro vás děti slavných, které jsou již v útlém věku stejně trendy a cool jako jejich rodiče, ale někteří mají stále v puse dudlík a v ruce svírají plyšáka. Nejsou jejich outfity příliš?

  • Harper Beckham (3)

     

    Překrásná dcera módní ikony Victorie Beckham a bývalého fotbalisty a modela Davida Beckhama, Harper, je považována za nejstylovější dítě světa. Její roztomilý kukuč, buclaté tvářičky a oblečení pro princeznu donutilo k úsměvu i věčně zamračenou šéfredaktorku amerického Vogue, Annu Wintour, která se na loňském newyorském Fashion Weeku nemohla na malou Harper vynadívat. Nutno však podotknout, že ani synové Beckhamovi nejsou žádná béčka a jejich elegantní a luxusní oblečení by jim mohl závidět kdejaký dospělý muž. 

    Děti slavných
    Autor: profimedia.cz
  • Flynn Bloom (3)

     

    Syn modelky Mirandy Kerr a herce Orlanda Blooma, Flynn, si ve svých třech letech potrpí na kvalitní džíny, sáčka a hlavně stylové boty. Navíc se nápadně podobá svému tatínkovi, takže v dospělosti o ženy rozhodně nebude mít nouzi. 

    Děti slavných
    Autor: profimedia.cz

  • Děti Angeliny Jolie a Brada Pitta

     

    Ať už se jedná o děti adoptované či vlastní, všech šest ratolestí herečky Angeliny Jolie a herce Brada Pitta má skříně nacpané k prasknutí super trendy kousky. Každý z nich má svůj vlastní styl a módním trendům jsou všichni otevření a to samozřejmě těší i maminku Angelinu, která si na módní trendy a krásné oblečení potrpí.

    Děti slavných
    Autor: profimedia.cz
  • Kingston (8) a Zuma (5)

     

    Oba synové zpěvačky Gwen Stefani a zpěváka Gavina Rossdala rádi nosí klasické džíny nebo stylové "pláťáky", sluneční brýle, klobouky a "prďácké" tenisky. Starší Kingston už také experimentoval s barvou na vlasy, vyzkoušel si oční linky i lak na nehty. Mladší Zuma zase vždy ke svému "dospěláckému" outfitu přidá i lahvičku s dudlíkem, není na to už trochu velký?

    Děti slavných
    Autor: profimedia.cz
  • Suri Cruise (7)

     

    Dcera herečky Katie Holmes a herce Toma Cruise, Suri, se již ve třech letech procházela po městě v botách na podpatku, s kabelkou a namalovanou rtěnkou. Její nejoblíbenější značkou byla již tehdy Dolce & Gabbana a šaty za 800 dolarů byly na denním pořádku. Dnes to vypadá, že malá Suri trochu dospěla, nebo si její maminka uvědomila, že to možná trochu přehání.

    Děti slavných
    Autor: profimedia.cz
  • Liv Freundlich (12)

     

    Dcera herečky Julianne Moore, Liv, je čím dál tím víc podobná své krásné matce. Navíc mají obě značně podobný módní styl. Když si mamka Julianne vyjde v obyčejných džinech a pleteném kulichu, slečna Liv se sladí s ní. Když se ovšem koná nějaká společenská akce, obě vždy přijdou v krásných a stylových šatech.

    Děti slavných
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  ze života hvězd, vip, děti, slavní, rodiče, styl, trendy
Diskuse ke článku
.