Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nesnesitelné celebrity: Tihle prudiči lezou všem na nervy!

  • Fotogalerie

    2 fotografie

    10. července 2014 | 06:00

    Jsou slavní, bohatí, sexy. Zaplňují titulní stránky časopisů, nechybí na plátnech kin, je jich plná televize i internet. Ale přesto, nebo možná právě proto, mají i oni své mouchy. Seznamte se s nejotravnějšími celebritami!

  • Shia LaBeouf

    Shia LaBeouf
    Autor: Profimedia
    Zdá se, že každý, kdo si zahrál po boku tohoto herce, má o něm co říct. Bohužel, nikdo ale nic dobrého. Tenhle násilník a alkoholik totiž všem svým kolegům pije krev.

    Během natáčení válečného dramatu Fury režiséra Davida Ayera se do své role vžil takovým způsobem, že to popouzelo ostatní kolegy. Podle zákulisních informací se vůbec nesprchoval a žil zcela odloučeně od zbytku štábu.

    A kvůli svým výstřelkům není příliš populární ani u veřejnosti.

    Hrdina filmu Nymfomanka například na uvedení filmu přišel s papírovým pytlem na hlavě, na kterém bylo fixou napsáno: "Už nejsem slavný".

    A příliš sympatií si nezískal ani svými prohlášeními. "Původně jsem se na kariéru herce dal kvůli penězům; bylo to čistě prozaické. Nebyl žádný jiný důvod, abych do toho šel. Můj otec byl drogový dealer, moje máma prodávala pera. To byl můj život. Všechno to bylo jen o penězích."

  • Tom Cruise

    Tom Cruise je Scientologickou církví přímo posedlý
    Autor: Foto: Archív Blesku, Profimedia.cz

    Hollywoodská hvězda lidem vadí zejména kvůli tomu, že je členem scientologické církve. Problém s ním ale nemají jen obyčejní smrtelníci. Vadi to třeba i herci Marku Wahlbergovi. Když se ho ptali na Toma, řekl: "Nevím, nechodíme do stejného kostela, já chodím tam, kde se narodil Ježíšek."

    A koncem loňského roku peprně okomentoval i Cruisovo prohlášení, že jeho práce je stejně náročná jako mise v Afghánistánu. Herci, kteří tvrdí, že mají stejně náročnou práci jako mariňáci, si podle něj nevidí na špičku nosu.

    "Nevíte, co tihle chlápci dělají. Někdo sedí a říká, že je jeho práce stejně náročná, jako by byl v armádě... Jak se dop***le opovažujete tohle tvrdit, když sedíte dvě hodiny v křesle na make-up," řekl tenkrát.

  • Charlie Sheen

    Charlie Sheen daruje obětem katastrofy peníze
    Autor: ČTK, Reuters
    Milujte ho, nebo ho nenávidíte, ale prostě ho nemůžete ignorovat. Je to vtipálek, narcista, sukničkář, sázkař a alkoholik, stejně jako Charlie Harper, kterého ztvárňuje v populárním sitcomu Dva a půl chlapa.
  • Steven Seagal

    Steven Seagal
    Autor: ČTK
    Příběhy této akční hvězdy jsou tak legendární, že byste jim jen těžko uvěřili, kdyby nevzešly přímo z úst ostatních herců a členů natáčecích týmů.

    Hrozně rád prý všem vypráví neuvěřitelné výmysly o svém vlastním životě a na place rád kope mezi nohy lidi, kteří mu náhodně přijdou pod ruku. Jeho brutalita je vyhlášená. Kolegové o něm říkají, že je kompulzivní lhář.

  • Russell Crowe

    Russell Crowe ve filmu Gladiátor (2000)
    Autor: Warnerbros
    Tenhle výstřední herec je prý opilec a naprosto nepřizpůsobivý člověk. Tahle o něm hovoří lidé, kteří s ním měli co dočinění. Jednou se natolik opil, že vyhrožoval týmu filmařů, že je bez milosti zabije a poté nadával přes Twitter svým fanouškům. Co na plat, že je talentovaný, když se nedokáže slušně chovat ke svému okolí.

    Rozhněval také kolegu George Clooneyho poté, co kritizoval jeho vystoupení v televizních reklamách. A prohlásil, že Clooney, Harrison Ford a Robert De Niro jsou herci ve výprodeji.

    "V první řadě to nejhorší, co můžete udělat, je, že se stanete více dostupným. Pak už stačí jedna opilecká noc, kdy vás třeba někdo v televizi naštve, vy si vybijete zlost na internetu a ráno zjistíte, že je vaše kariéra u konce. Nebo jste prostě pitomec a než se probudíte, ví to o vás už celý svět," prohlásil na to Clooney.

  • Val Kilmer

    Val Kilmer (48)
    Autor: profimedia.cz
    Herec, kterého jedni milují a brání a druzí o něm nechtějí ani slyšet. Poprvé se před kamerami objevil ve svých 12 letech v reklamě na hamburgery.

    Režiséři, se kterými pracoval, se shodují na tom, že Val je velmi nadaný herec, ale jeho výbušné nálady na place jsou k nevydržení. Někteří o něm dokonce tvrdí, že je šílený.

    Kilmer dokonce odmítl nabídku na hlavní roli v Hříšném tanci, jelikož si nepřál být vnímán jako "hezounek".

  • Justin Bieber

    Justin se poslední dobou velice rád předvádí.
    Autor: archiv Blesku
    Mnoha lidmi nenáviděný kanadský zpěvák loni získal prvenství, když byl lidmi zvolen jako nejotravnější celebrita roku.

    Titul si vysloužil  zejména svojí neuvěřitelnou namyšleností, pliváním po lidech, tím, že se nechal donést na Velkou čínskou zeď, nebo nadáváním svým pubertálním fanynkám.

    A kromě toho, že je Justin údajně arogantní, prý je i hrozný soused. Prozradil to o něm herecký pár Dax Shepherd a Kristen Bell v televizní show The View. Dvojice žije hned vedle zpěvákova domu v Los Angeles. "Ta hudba, večírky a paparazzi kolem, je to nyní jako žít v Libanonu," postěžovali se.

  • James Cameron

    James Cameron loni vydělal 187 milionů eur
    Autor: profimedia.cz, ČTK

Diskuse ke článku
.