Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavné bisexuálky: Se ženami si to rozdává Angelina Jolie i snoubenka Deppa

  • Kdyby Angelina nepotkala Brada Pitta, možná dodnes žila se ženou.
    2. února 2014 | 06:00

    Podle některých odborníků je bisexualita jen nerozhodností mezi tím, jestli jste heterosexuální nebo homosexuální. Podle jiných jsou bisexuálové nejvyspělejšími jedinci, kteří nedělají rozdíly mezi pohlavími a umějí se přizpůsobit. Ať tak nebo onak, je jisté, že mezi celebritami jich je spousta. Tady je 9 nejslavnějších bisexuálek.

  • Megan Fox


    Herečka Megan Fox.
    Autor: profimedia.cz
    Ačkoli je herečka Megan Fox (27) dvojnásobnou matkou, nebojí se přiznat, že sympatie chová nejen ke svému manželovi Davidu Austinu Greenovi, ale také k něžnějšímu pohlaví. A se kterou ženou by si dala říct? Krásná je prý pro ni její herecká kolegyně Olivia Wilde.
  • Amber Heard


    Co všechno ti fotografové nevidí.. Takto odhalili jinak neviditelnou podprsenku herečky Amber Heard na premiéře filmu "Manon". New York
    Autor: Profimedia.cz
    Herečka Amber Heard (27), která nedávno dostala prsten od šviháka Johnnyho Deppa, ještě v roce 2011 prožívala vášnivý románek se ženou. „Je frustrující označit, zda mám raději muže nebo ženy, jsem prostě na úspěšné vztahy, ať už je to s tím nebo s oním pohlavím,“ přiznala se Amber.
  • Evan Rachel Wood


    Evan Rachel Wood
    Autor: Profimedia.cz
    „Nemohu se vydat jen jednou cestou, je mou součástí, že se mohu zamilovat do muže i do ženy,“
    řekla ke své bisexualitě americká herečka a zpěvačka Evan Rachel Wood (26).
  • Lindsay Lohan


    Lohan má soudem nařízenpou léčbu
    Autor: Profimedia.cz
    Herečka, rebelka a hlavně skandalistka Lindsay Lohan (27) si vyzkoušela snad všechno, co šlo a tak není divu, že nějakou dobu chodila s Dj Samanthou Ronson. „Nechci určovat, jestli jsem na ženy či muže, nemůžete vědět, co se stane zítra a tak je těžké se někam zařadit,“ říká Lindsay.
  • Amber Rose


    Herečka Amber Rose
    Autor: ČTK, archiv Blesku
    Modelka a novopečená maminka Amber Rose (30), je známá nejen svým účesem na krátko střižených vlasů, ale také tím, že jí nezáleží na pohlaví. „Sexualitě jsem otevřená, chci prožívat lásku s muži i ženami, obě jsou krásné,“ prohlásila v jednom rozhovoru žena, která kvůli ženě opustila rappera Kanye Westa.
  • Angelina Jolie


    ...
    Autor: profimedia.cz
    I hollywoodská kráska Angelina Jolie (38), která od manželky odloudila Brada Pitta, se netají tím, že si to někdy rozdala i se ženou. „Byla jsem překvapena svými pocity, vždycky jsem milovala muže, ale proč se bránit ženám, když ji chci políbit nebo se jí dotknout.“ Angelina se tak inspirovala rolí ve filmu Gia, že v roce 1997 označila modelku Jenny Shimizu za svou oficiální přítelkyni. „Kdyby to šlo, vzala bych si ji za manžela,“ nechala se tehdy slyšet. Nakonec ale zvítězila láska k mužskému pohlaví a k Bradovi.
  • Jessie J.


    Zpěvačka Jessie J
    Autor: EPA
    Zpěvačka a známá divoška Jessie J. (31) o sobě prohlásila, že její sexualita není exkluzivní a ani to nehodlá skrývat. „Nebojím se říci, že je mi dobře s tím, s kým právě jsem a je jedno, o koho jde.“
  • Lady Gaga


    Červené stiletto nehty v obří délce si zamilovala i zpěvačka Lady Gaga.
    Autor: profimedia.cz
    I zpěvačka Lady Gaga (27) přiznala sexuální zkušenosti jak s muži, tak i se ženami. „O tom je vlastně můj song Poker face, o tom, že jsem byla s přítelem, ale toužila jsem po ženách,“ říká zpěvačka, která je, jak se zdá otevřena všem experimentům.
  • Drew Barrymore


    Získejte objem jako Drew Barrymore
    Autor: Profimedia.cz
    „Mám ráda sex se ženami, přiznávám. Vždycky jsem se považovala za bisexuálku, která se nebojí objevovat své tělo a sexualitu,“
    říká herečka a novopečená maminka Drew Barrymore (38), která se nedávno potřetí vdala.

Diskuse ke článku
.