Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozmazlené hvězdy: Vlastní záchodové prkýnko a kozí hlava k obědu!

Víte jaké úchylky mají světové celebrity? Kdo si s sebou vozí vlastní prkénko a kdo si ulítává na japonských rybičkách a kozích hlavách?
23. ledna 2013 | 06:00

Pokud jste si mysleli, že máte vysoké nároky, tak jste na omylu. Přinášíme vám seznam těch nejrozmazlenějších celebrit a jejich absurdní požadavky!

Jennifer Lopez: Záchodová úchylka

Slavná latinskoamerická hvězda vydělává miliony. A možná i díky nim je tolik hýčkaná! J.Lo proslavil nádherný hlas, ale i její mohutné a dle mnohých pánů nádherné pozadí.

Na něm si velmi potrpí a ráda si ho i hýčká. Na svých výjezdech požaduje kašmírový toaletní papír a nedávno dokonce vyšlo najevo, že s sebou všude vozí vlastní záchodové prkénko!

Jennifer Lopez si s sebou všude vozí vlastní záchodové prkénko.
Autor: ČTK, EPA, Shutterstock.com

Usain Bolt: Podivuhodné choutky!

Jeden z nejrychlejších běžců světa, Jamajčan Usain Bolt, nám také poněkud zpychl! Chtěl spát pouze na ortopedických matracích, nechtěl trénovat jinde, než na zakrytých tréninkových areálech (asi aby jej nikdo neviděl), a jako zlatý hřeb si přál k obědu kozí hlavu!

Tu se ale personálu nepodařilo sehnat, i přestože obvolali všechna dostupná řeznictví, slavného běžce tak pohostili alespoň mletým kozím masem.

Usain Bolt miluje pojídat kozí skalpy.
Autor: ČTK, EPA, Reuters

Mariah Carrey: Koťata a miliony

Vyrůst si zřejmě nepřeje pěvecká diva Mariah Carey. Není nám neznámá její posedlost zvířaty. Jednou si například na hotelový pokoj nechala přinést dvacet sněhobílých koťátek a sto bělostných holubů. Proč? To nikdo neví. To ale nejsou zdaleka všechny její úchylky!

Občas požaduje vlhkost pokoje stejnou, jako by byla v deštném pralese, nebo si na autogramiádu "vydupe" starožitný stolek s hedvábným ubrusem, v přepočtu za milion korun!

Mariah Carrey miluje roztomilé koťátka a holubice. Ale co s nimi dělá?
Autor: Profimedia.cz, Shutterstock.com

Eminem: Miluju rybičky!

I přesto, že ho většina z nás zná jako drsného raperra, ve skrytu duše bude tento chlapík zřejmě velmi zranitelná duše. Na koncerty si diktuje dvoumetrová zrcadla, melouny bez jadérek, jogurty a preclíky.

Jaký je ale jeho nejpodivnější požadavek? Všechny překvapilo například dřevěné akvárium s japonskými koi kapříky. Že by Eminemovu duši rozněžnila právě tahle japonská rybička?

Japonské kapry koi si oblíbil rapper Eminem.
Autor: Shutterstock.com

Autor: ema