Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tom Cruise přestal truchlit po Katie a narazil si scientoložku

Nový scientologický pár Hollywoodu svoji lásku zatím tají
2. prosince 2013 | 15:30

Rozpad manželství a rozpory o dceru Suri daly Tomu Cruisovi (51) zřejmě pěkně zabrat. Jenomže rok se s rokem sešel a hollywoodský švihák se rozhodl otevřít svoji náruč nové ženě. Tentokrát ovšem neponechal nic náhodě a randí se stoupenkyní své prapodivné víry.

Kdo je tedy nová Cruisova vyvolená? Charismatická herečka Laura Prepon (33), kterou můžete znát ze seriálů Dr. House, Castle na zabití nebo Jak jsem poznal vaši matku, ve kterém si zahrála Tedovu protivnou snobskou ex-přítelkyni.

Bratr a sestra ve víře

Laura Prepon
Autor: Profimedia.cz
Obě herecké hvězdy přitom spojuje kromě kariéry ještě jedna zásadní věc - oba jsou nadšenými stoupenci scientologického hnutí,jehož studium by mělo jedinci umožnit získat vlastní nesmrtelnost a přetnout koloběh zrození a smrti.

Není tajemstvím, že právě Tomův zápal pro scientologii byl hlavním důvodem rozpadu jeho manželství s Katie Holmes (34) a způsobil také mnoho problémů s výchovou jejich dcerky Suri (7). Proto se zřejmě Tom rozhodl najít si takovou partnerku, která bude chápat jeho víru a dokonce bude sama věřící.

Svoji lásku před světem tají

Tom Cruise
Autor: Profimedia.cz
I přestože byl pár několikrát viděn u romantické večeře a objevili se spolu na několika filmových akcích, Tom Cruise popírá, že by mezi nimi s Laurou bylo něco víc, než jen přátelství. Možná za to může i skutečnost, že Laura Prepon se teprve nedávno oklepala ze sedmiletého vztahu.

Každopádně častá dostaveníčka a fakt, že Laura jako vysoká, štíhlá zrzka naprosto splňuje Tomův vkus na ženy, mluví jednoznačně. Na oficiální potvrzení nového slavného páru si však budeme muset asi ještě chvíli počkat.

Autor: brig