Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brad Pitt vypadá jako bezdomovec: 5 dní ve stejném oblečení!?

22. července 2013 | 13:26

Zmuchlané kalhoty, vytahané triko, sako jak z popelnice. Tohle že má být ten nejvíc sexy muž světa, idol tisíců žen? Herec Brad Pitt (49) si se svojí vizáží zřejmě těžkou hlavu nedělá. Při své poslední cestě totiž vypadal jako skutečný vandrák. Bez dohledu Angeliny Jolie se dokonce ani nepřevlékl.

Pohledný Američan s polodlouhými vlasy a sexy strništěm dospěl v jednoho z nejpřitažlivějších mužů Hollywoodu. Patří mezi ty muže, kteří "zrají" jako dobré víno. Svým mladistvým sexy zjevem okouzlil už nejednu fanynku.

Jenže i on je "jen" člověk. A proto si, stejně jako většina z nás, asi nade vše cení svého pohodlí. Jak jinak si vysvětlit fotky, které ho na letišti v Paříži zachycují v tom samém uváleném oblečení, které měl na sobě pět dnů před tím na letišti v LA, když do Francie letěl. Změnila se jen délka jeho vousů.

Že by letištní ostraha vyváděla místního bezdomovce?
Autor: profimedia.cz

Ve zmuchlaných šedozelených kalhotách, vytahaném flekatém tričku a zváleném saku by v tomhle pobudovi slavného herce hledal asi málokdo. Nekonvenční outfit, který Brad doplnil ještě semišovými botkami v téže barvě, skutečně připomínal spíš "model" z kontejneru.

Jde snad o snahu skrýt se před zraky podpisů a společných fotografií chtivých fanoušků? Nebo si jen Brad užíval "svobody" a bez přísného dohledu Angeliny si se svým oblečením hlavu příliš nelámal?

Kdo ví! Možná si jen tenhle ohoz oblíbil. Ve stejném outfitu se totiž už před měsícem promenádoval i s dcerkami po Rudém náměstí v Kremlu, kam jako čestný host zavítal na 35. Mezinárodní filmový festival.

Tenhle outfit si Brad zřejmě hodně oblíbil. Před měsícem se v něm s dcerami Shiloh a Zaharou procházel po Moskvě.
Autor: Reuters