Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děs ve městě: Z módní ikony S. J. Parker je homelesačka!

23. listopadu 2012 | 10:08

Rozcuchané, prošedivělé vlasy, strhaný obličej bez make-upu a podivná bunda, za kterou by se styděl i bezdomovec. Herečka Sarah Jessica Parker (47) svým zjevem po ránu děsí okolí.

Jako hlavní hrdinka seriálu a filmů Sex ve městě brázdila v roli novinářky Carrie ulice Manhattanu stylově oblečené do drahých rób a kostýmků z dílen předních světových návrhářů, obutá do luxusních střevíčků od návrháře Manolo Blahnika.

Pro Carrie zkrátka móda byla alfou a omegou jejího života. V botníku měla více než sto párů lodiček na "jehle" a za módní kousky byla ochotná utratit obrovské peníze. Pro všechny ženy tak Sarah Jessica Parker navždy zůstane tou sexy módní ikonou z populárního seriálu.

Jenže realita je poněkud odlišná. Herečka razantně popírá, že by v soukromém životě byla módou posedlá. „Jako malou chudou holku mě ani ve snu nenapadlo, že bych jednou mohla být bohatá a navíc módní ikonou, vlastně jsem vůbec nevěděla, že takový svět existuje," svěřila se v jednom z rozhovorů.

"Teď jsem na prvním místě hlavně matkou, manželkou a pracující ženou, takže k otrokyni módy mám daleko,“ říká Sarah, která prý v dospívání nosila většinou šaty, ze kterých odrostli její starší sourozenci.

A je to znát. Jako maminka tříletých dvojčat Marion a Tabithu a desetiletého syna Jamese Wilkieho určitě nemá příliš času nazbyt, ale některé z jejích ranních "modelů" jsou skutečně příšerné.

Sarah zkrátka dává přednost praktičnosti před módními výstřelky. A očividně si příliš neláme hlavu s tím, co o ní řeknou lidé. Z fotografií je patrné, že preferuje především své pohodlí.