Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tyhle celebrity mají problémy s váhou. Hrozí jim anorexie?

  • 12. července 2013 | 06:00

    Mezi udržováním štíhlé linie a anorexii je mnohdy tenká hranice. Některé slavné ženy tolik toužily po dokonalé postavě, až se jim to vymklo z rukou. Propadlé tváře, lehce spočitatelná žebra a nohy jako párátka. To je výsledek touhy po dokonalosti!

  • Denise Richards (42)

    Americká herečka a bývalá modelka měla dříve perfektní křivky, které by jí kdejaká žena záviděla. Díky jim si v roce 1999 vystřihla roli bondgirl v bondovce Jeden svět nestačí. Mimo jiné byla provdaná za rebela Charlieho Cheena a má s ním dvě dcery. Poslední dobou je závislá na cvičení a drastických dietách. Výsledkem je starší vzhled a vyčnívající kosti.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Eliška Bučková (23)

    1800966:gallery:true:trueČeská Miss z roku 2008 získala korunku také díky sexy plnější postavě. Poté začala radikálně hubnout a ztrácela šarm. Po rozchodu se zpěvákem Václavem Noidem veřejně přiznala, že trpí mentální anorexii. V současné době se snaží s nemocí bojovat. Držíme palce!
  • Nicky Hilton (29)

    Mladší sestra slavnější Paris Hilton bojuje s váhou velmi často. Fakt, že celý život zůstává ve stínu své sestry, ji donutil upozornit na sebe alespoň vychrtlým vzhledem. Extrémně hubené nohy trčící z krátkých šatů jsou odstrašující případ pro všechny ženy toužící po štíhlé postavě.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Miley Cyrus (20)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Seriálová Hannah Montana měla dlouhé vlasy, ženské křivky a zdravou barvu. Současná zpívající rebelka zvolila sestřih "na kluka", ženské tvary jsou pryč a pobledlá Miley se sotva usměje. Nám se tedy líbila dříve mnohem více.
  • Lindsay Lohan (27)

    Postava americké herečky a věčné průšvihářky Lindsay se mění jako na horské dráze. Jednou ji chrastí kosti, podruhé vypadá žensky. Druhá možnost je rozhodně ta, které by se Lindsay měla držet. Neustálé problémy s drogami a časté pobyty v léčebných zařízeních se samozřejmě podepisují na jejím celkovém vzhledu.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Tori Spelling (40)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Hvězdná Donna ze seriálu Beverly Hills 90210 má postavu jako "dvacítka". Lze jen velmi těžko uvěřit, že je matkou čtyř dětí. Bohužel se ji občas diety vymknou z rukou a ze sympatické herečky je rázem strašidelný kostlivec.
  • Misha Burton (27)

    Herečka známá jako Marissa Cooper ze seriálu O.C. bojuje s váhou neustále. Dokáže zhubnout neuvěřitelně rychle, ale pak se dostaví jojo efekt a kila má opět zpátky. Mladá Misha nedokáže pochopit, že postava, která jí připadá tlustá, je ve skutečnosti sexy a v normě.
    ...
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  celebrity, anorexie, váha, nemocnice, problémy
Diskuse ke článku
.