Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejstylovější těhulka: Halle Berry ví, jak obléknout pupek

4. července 2013 | 16:30

Kim Kardashian už porodila, a pozornost světa tak patří zejména třem slavným těhulkám: vévodkyni Kate a herečkám Penelope Cruz a Halle Berry. Právě posledně jmenovaná v posledních dnech dokazuje, že móda jí není cizí ani s rostoucím bříškem.

Naposledy si Halle (46), která je už v šestém měsíci, vyrazila v tunice s jemným vzorkem. Dokázala tak, že těhotenská móda nemusí být "krabicoidní" - naopak může být ženská a sexy. Tuniku doplnila velkou kabelou, leteckými brýlemi a jednoduchými sandálky. Tomu říkáme stoprocentní styl!

Co se módy týče, poslední dobou se krásné herečce daří čím dál víc. Díky těhotenství celá září a její outfity, které kombinují etno s minimalismem stejně jako eleganci s pohodlím, zaslouží palec nahoru. Jako když vyrazila na nákup výbavičky v modrých vzorovaných maxišatech a s hodinkami v pánském stylu. Perfektní!

Hollywoodská kráska čeká svou druhou ratolest s francouzským hercem Olivierem Martinezem. Pětiletou dceru Nahlu má z prvního manželství s modelem Gabrielem Aubrym, který pochází z Kanady. Zdá se, že Halle prostě přitahují francouzsky mluvící muži - a možná právě proto se obléká stejně šik jako nejedna Pařížanka.

V maxišatech vypadala báječně.
Autor: profimedia.cz

 

Autor: mab