Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Victoria Beckham šokovala: Na Wimbledon vyrazila v negližé

8. července 2013 | 16:30

Dobře, ve skutečnosti se jednalo o šaty z podzimní kolekce Louis Vuitton. Outfit devětatřicetileté Victorie ale připomínal spíš svůdnou noční košilku. Diváci tak kromě toho, kdo ve finále zvítězí, mohli diskutovat i o tom, co všechno si Posh ráno zapomněla obléknout.

Na wimbledonském finále mužů se hlavy přítomných neotáčely jen od Djokoviče k Murraymu, ale také za štíhlounkou paní Beckhamovou. Nebylo ostatně možné ji přehlédnout - seděla ve VIP zóně, která je vyhrazená pro aristokracii, politiky, známé osobnosti a umělce.

Nechyběl tu britský premiér David Cameron, herci Bradley Cooper a Gerard Butler, princezna Michaela z Kentu nebo Kim Sears, přítelkyně vítězného Andyho Murrayho. Na rozdíl od nich si Victoria nejspíš důkladně neprohlédla pozvánku, na které byl uvedený dress code: smart casual.

Jak by měl vypadat? Do kolonky "smart" spadají třeba krátké pouzdrové šaty, lehké sáčko, dokonce i elegantní šortky. Negližé byste v ní ale hledali marně. Na druhou stranu - kdo jiný než módní vizionářka a úspěšná návhářka Victoria by měl vědět, co se nosí?

Byla Victoria na finále Wimbledonu stylová, nebo trapná?
82,6%
17,4%
Děkujeme za Váš hlas!
223 hlasů
47 hlasů

Vzhled inspirovaný pyžamem, příjemné splývavé materiály i krajka jsou právě teď bezesporu trendy. Smíchat ale všechno dohromady ve stylu "pejsek a kočička vařili dort", okořenit natupírovaným drdolem a tvářit se, jako by se nechumelilo? To si nejspíš může dovolit jen Posh.

Victoriiny malé černé byly z kolekce Louis Vuitton pro podzim 2013...
Autor: profimedia.cz

Autor: mab