Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Topmodelka Christie Brinkley (59): Po třiceti letech je pořád sexy!

27. června 2013 | 16:00

Je jí skoro šedesát, ale vypadá na dvacet. Americká supermodelka, která uchvátila svět na začátku 80. let, se objevila v editorialu luxusního magazínu Haute Living. A evidentně na to pořád má!

Dobře, nějaké ty úpravy zevnějšku by se našly. Přesto ale Christie působí přirozeně - a hlavně neskutečně sexy! Na fotografiích v časopise Haute Living celá září s jemným make-upem a v modelech, které odhalují její superštíhlé nohy.

Rodačka z Michiganu se proslavila v 80. letech díky magazínu Sports Illustrated, jehož titulní stranu zdobila dokonce třikrát! Takové pocty se dostane málokteré krásce, Christie ovšem měla čím zaujmout: její dokonalé křivky obdivoval celý svět.

Šokující je ovšem fakt, že se ve svém těle začala cítit dobře až v posledních letech. To aspoň prohlásila v rozhovoru pro Haute Living: "Dřív jsem si myslela, že jsem tlustá! Nedávno jsem se přitom podívala na jednu starou fotku a došlo mi, jak štíhlá jsem byla," dodala matka tří dětí, která prý nikdy nebyla tak spokojená jako dnes.

...a vzápětí ještě víc.
Autor: Reprofoto: Alexandra Nataf pro Haute Living

Autor: mab