Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mrcha z Dynastie Joan Collins je sexy a slaví 80. narozeniny

23. května 2013 | 15:01

Herečka Joan Collins si vždy úzkostně střežila svůj věk a datum svého narození se snažila raději zapomenout. Prozradila se až v roce 1983, kdy si podle svých slov nadělila k padesátinám své fotky pro časopis Playboy.

Právě dnes slaví představitelky mrchy Alexis ze seriálu Dynastie, už 80. narozeniny a posuďte sami, jestli na svůj věk opravdu vypadá. „Tajemství mého vzhledu je spousta smíchu, tvrdá práce, to  že si držím stále stejnou váhu a také manželství s o 32 let mladším mužem.“ Svěřila se herečka.

Joan Collins
Autor: Profimedia.cz
Pětkrát před oltářem, čtyřikrát u rozvodového soudu

Osm křížků na krku, pět manželů, čtyři rozvody a tři děti, to je životní bilance herečky, jejíž nejslavnější postava Alexis v seriálu Dynastie byla označena v časopise TV Guide, jako čtvrtá nejzápornější v televizní historii.  Její postelí prošlo mnoho slavných mužů, mezi nimiž byl například Charlie Chaplin, Dennis Hopper  nebo hotelový magnát Nicky Hilton. Před oltář jí ale dostalo „jen“ pět mužů.

Poprvé se Joan vdávala ve svých 18ti letech a brala si filmovou hvězdu, o čtrnáct let staršího herce Maxwella Reeda. Podle svých slov to byl právě on, s kým ztratila panenství, ale také iluze, když se jí její muž, který měl finanční problémy, snažil prodat arabskému šejkovi za 10 000 liber (dnes by tato částka odpovídala 200 000 librám, což je asi 6 092 200 korun). Při rozvodu, který proběhl až za tři roky, stárnoucí filmová hvězda doslova oškubala a Joan si musela na jeho vyplacení půjčit od filmového studia.

Druhé třetí manželství si Joan užila mnohem více. Porodila svým manželům Anthonymu  Newleyovi  a Ronu Kassovi celkem tři děti a i rozvody zvládla celkem hladce. Pak se ale opět zamilovala do špatného muže.

Joan Collins jako Alexis v seriálu Dynastie
Autor: Profimedia.cz
Třetí svatbu uspořádala se zpěvákem Peterem Holmem v roce 1985, kdy se stala nejlépe placenou televizní herečkou všech dob. Jak sama říká „Bylo to hloupé rozhodnutí, protože celá moje rodina ho nesnášela. Kdybych trochu přemýšlela, nevzala bych si ho.“ Herečka nakonec prokoukla chamtivce s upadající kariérou a ani ne rok po svatbě požádala o rozvod. I tentokrát ale přišla o velkou finanční sumu i o soukromí. Bývalý manžel totiž začal tisku prodávat detaily z jejich manželského života.

O svém posledním manželovi, o 32 let mladší režiséru Percym Gibsonovi, se kterým je herečka už 11 let, mluví herečka jako o princi „Políbila jsem mnoho žab, ale až tahle se změnila v prince.“

V hamburku propagovala tyčinku Snickers
Autor: Profimedia.cz
Sexy i v osmdesáti

„Když slyším slovo důchod, chce se mi zvracet.“ Prohlásila Joan a rozhořčeně pokračovala „A pak je co? Sedět doma a dívat se na televizi? Já pořád miluju život a chci ho žít.“ A že si Joan opravdu nepřipadá stará, dokazuje i to, jak se obléká a nestydí se vypadat sexy stejně jako zamlada.