Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tori Spelling slaví čtyřicítku! Ale vypadá na sedmdesát

16. května 2013 | 08:00

Je to tak - Donně ze seriálu Beverly Hills 90210 je čtyřicet. Herečce, která v posledních letech dělá všechno pro to, aby vypadala mladší, se ale bohužel daří pravý opak. My bychom jí hádali klidně o třicet let víc!

Dcera proslulého hollywoodského producenta Aarona Spellinga si nikdy neměla na co stěžovat. Byla krásná, bohatá a díky její nejslavnější seriálové roli ji znal celý svět. I dnes si žije na vysoké noze a s hereckým kolegou Deanem McDermottem vychovává čtyři děti.

Kdysi půvabná blondýnka, která před čtyřmi lety uspěla se svou knižní autobiografií sTORI telling, má bohužel jednu typickou hvězdnou neřest: závislost na plastické a estetické chirurgii.

Její snaha vypadat stále mladší je zbytečná.
Autor: Profimedia.cz

A zatímco liposukce, zvětšení prsou i drastické hubnutí a následné přibírání její postavě ani trochu nesvědčí, její tvář se pomalu, ale jistě mění v masku zombie. Z krásné Donny už zůstaly jen oči.

Jinak je Tori dokonalým důkazem toho, že všeho moc škodí, a u botoxových vpichů to platí několikanásobně. Spolu s celebritami typu Donatelly Versace nebo Meg Ryan se díky svým proměnám dostala do klubu těch, co nikdy nezestárnou. Protože už staří jsou... I když jim je třeba teprve čtyřicet.

Autor: mab