Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

"Nenasytná" Monika Marešová (38): Proč střídá chlapy jako Leoš milenky?

9. května 2013 | 08:30

Počet milenců Moniky Marešové po rozpadu vztahu s Leošem začíná stoupat. Vypadá to, jako kdyby Monika s Leošem soutěžili, kdo z nich se bude „pyšnit“ větším počtem partnerů. V úvahu samozřejmě připadá i možnost, že má Monika zkrátka smůla na chlapy a ne a ne se objevit ten pravý.

Rok 2010 - podnikatel Martin Řezáč

Řezáč byl prvním Moničiným partnerem po rozpadu manželství s Leošem. Vztah se zdál být osudovým už jen díky tomu, že se poznali náhodně v letadle, poté se potkali u sochy Svobody a do třetice na sebe narazili v patnáctimilionovém městě Manhattanu. Během vztahu si spolu užili pohádkovou dovolenou na lodi v Chorvatsku, avšak idylka netrvala věčně. Martin si s Monikou maloval společnou budoucnost v Liberci, kde žije a podniká. To byl kámen úrazu. Po 8 měsících vztahu šli od sebe.

Partnerská idylka na jachtě.
Autor: David Malík

Rok 2011 - magnát Marek Lehečka

Vztah s dopravním magnátem Markem Lehečkou neměl dlouhé trvání. Po necelých třech měsících se rozešli, údajně kvůli přílišnému zájmu médií, který Lehečka nevydýchal.

823459:gallery:true:true

Rok 2012 - televizní hvězda Petr Casanova

S bývalou hvězdou TV Nova se Monika seznámila při lyžování v Alpách. Syn Moniky Jakub a syn Petra Casanovy jsou velcí kamarádi a v tomto případě si zahráli na dohazovače. Monika ovšem Petrovi dala brzo sbohem.

Vztah s Petrem Casanovou neměl dlouhého trvání
Autor: reprofoto firstclass.cz

Rok 2012 - "zajíček" Jirka

Z rozpadu vztahu se Monika otřepala poměrně rychle a ukázala se na veřejnosti s o 11 let mladším studentem Jirkou. Na milence tenkrát upozornil sám Leoš, když ho v jednom z nedělních přenosů ČS Hlasu pozdravil. Věkový rozdíl byl asi příliš velký a přišel rozchod.

Monika se se svým přítelem Jirkou ochotně fotila
Autor: Archív TV Nova

Rok 2013 - podnikatel Jaroslav Pešek

Tenista Jarda byl poprvé spatřen po Moničině boku na valentýnské párty v centru Prahy. Vzhledově byl hodně podobný Leošovi, ale ani to nestačilo. Zjistili prý, že na sebe nemají vůbec čas. Oba jsou pracovně vytížení a to byl údajně hlavní a jediný důvod rozchodu. Monika se nechala slyšet, že se mají pořád rádi a navštěvují se.

Monika a Jaroslav byli krásný pár
Autor: Blesk - Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček Město Praha

Nezbývá tedy Monice popřát štěstí a zkusit ji uchlácholit tím, že nejdůležitější chlapi v jejím životě jsou její synové Jakub a Matěj.

Proč se Monika rozešla s podnikatelem a tenistou Jaroslavem Peškem, když si tak skvěle rozuměli? Jakého chlapa vlastně hledá? Jak jí bylo, když se v 5. měsíci těhotenství dozvěděla o manželově nevěře? Jak zvládla to, že zůstala sama se dvěma dětma?  To, a spoustu dalších intimností ze života půvabné moderátorky, se dozvíte v

EXKLUZIVNÍM ROZHOVORU,

který najdete už v pondělí 13. května na stránkách týdeníku Blesk pro ženy č. 20.