Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Leoš Mareš dnes slaví 37. narozeniny: Známe ženy jeho života!

27. dubna 2013 | 10:00

Nejznámější český moderátor Leoš Mareš slaví 37. narozeniny. Rozhodli jsme se mu k narozeninám vytvořit seznam žen, které nějakým způsobem ovlivnily jeho život. 

„Ten je divnej“ a „Proč má ten příšernej kabát?“ Takovýmto narážkám Leoš Mareš statečně odolával v době své „pěvecké“ kariéry. Kdo by to byl řekl, že z toho „kluka v kožichu“ se stane nejoblíbenější český moderátor. Výstup na pomyslný Olymp českého showbyznysu nebyl krátkodobou záležitostí a během něj se po boku Leoše vystřídalo mnoho žen. Které ženy významně ovlivnily jeho život?

Maminka Leoše Lenku Marešová
Autor: David Malík, Jiří Černohorský, Petr Merta, Martin Mithofer
Maminka Lenka Marešová (1976)
Žena, která přivedla Leoše na svět, hraje v jeho životě důležitou roli. Krize v idylickém vztahu matky a syna nastala po tom, co vyšly na povrch Leošovy zálety. Maminka mu to vyčítala, ale dlouho na svého syna zlobit nedokázala.

Manželka Monika Marešová (roz. Poslušná) (2008)
Leoš a Monika se vzali v roce 2008 a nikdo nepředpokládal, že jejich na pohled idylické manželství skončí tak brzo. Mají spolu dva syny Jakuba a Matěje a podle všeho spolu mají přátelský vztah a na fotografiích působí jako fungující rodinka. Monika se z rozchodu poměrně rychle otřepala. V současné době má nového přítele, práci v televizi a září štěstím.

822009:gallery:true:trueLucie Petrišková (tvrdí 2008)
Modelka, která sklízí úspěchy v zahraničí, byla první, která prozradila svůj milostný poměr. Zdůraznila, že s Marešem byli milenci ještě v době, kdy měl ukázkové manželství. Jestli je to pravda nebo se Lucie chtěla pouze zviditelnit, je sporné. Leoš však nikdy tuto nevěru nepřiznal.

Adéla Banášová (2009)
V roce 2009 tvořili s Leošem moderátorskou dvojici slavné pěvecké soutěže Česko Slovenská Superstar. Jednu dobu se dokonce říkalo, že Adéla by mohla Leoše brzy zastínit. Během natáčení byli velmi dobří přátelé a zůstalo jim to dodnes.

Gabriela Dvořáková byla jednou z prvních žen, které se objevily po Marešově boku po oficiálním rozchodu s manželkou Monikou.
Autor: Blesk - Jan Tůma
Gabriela Dvořáková (prozrazeno 2009)
Jednou z prvních žen, která se objevila po Marešově boku po oficiálním rozchodu s manželkou Monikou, byla modelka Gabriela. Po rozchodu s Leošem si pochvalovala, že jí volnost vyhovuje, ale že se těší na životní lásku. Že by jí byl Vašek Noid Bárta, se kterým v současné době randí?

Tina (2010)
Slovenská zpěvačka nahradila Adélu po boku Leoše při moderování druhé řady Česko Slovenské Superstar. O rok později byli vybráni jako moderátorské duo pěvecké soutěže Hlas Československa. Stejně jako s Adélou, měl Leoš přátelský vztah i s Tinou a rozumí si i dnes.

Hana Svobodová s Leošem Marešem
Autor: Foto Blesk – Ladislav Křivan a Jindřich Starý
Hana Svobodová (2010)
Leoš dlouho neváhal a chvíli po rozchodu s Gabrielou se začal na veřejnosti objevovat s Vicemiss 2008 Hanou Svobodovou. Po roce a půl vztahu se rozešli údajně proto, že na sebe neměli dost času. Leoš nechal Hance Audi R8 a luxusně zařízený pronajatý byt.

Michaela Kociánová (2011)
Vztah Leoše a topmodelky Michaely vydržel pouhé čtyři měsíce. Slovenská kráska je opravdu kus a kdysi randila dokonce s bývalým manželem Madonny Guyem Richiem. Během krátkého vztahu si stihli společně vyrazit do Číny, kde Michaela předávala cenu na prestižní soutěži Elite Model Look.

Petra Faltýnová (2012)
Současnou přítelkyni Leoše vám jistě nemusíme představovat. Leoš po jejím boku kvete, zhubnul, omládl a stal se módní ikonou. Často a rádi se spolu objevují na různých akcích a dávají na obdiv svoji zamilovanost. Uvidíme, jak se tento vztah bude dál vyvíjet, ale neměli by zapomínat, že ani jeden z nich ještě není rozvedený.

1342824:gallery:true:true