Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kate a její sex ve městě: Napodobuje Carrie

8. července 2011 | 06:00

Už je to tady zas! Kate (29) se opět inspirovala a oblékla si stejné šaty, jako kdysi herečka Sarah Jessica Parker (45) a její postava Carrie Bradshaw v seriálu Sex ve městě. Je vidět, že některé kousky nevychází z módy ani po letech. Úpletové šaty od návrháře Alexandra McQueena si na sebe oblékla při návštěvě Kanady.

Před pěti lety stejné šaty, akorát v tmavě modré barvě, oblékla slavná herečka. Ta si je vzala na sebe roku 2006 při příležitosti odhalení hvězdy na chodníku slávy svého manžela Matthewa Brodericka.

Vévodkyně Kate během oficiální návštěvy Kanady už vystřídala několik outfitů a různých rób. Musíme dodat, že jí to vždy slušelo a s manželem Williamem pěkně ladili. Kate je v Británii středem pozornosti, tak není divu, že neustále přicházejí zprávy o tom, jaké šaty si kde koupila, koho kopíruje a napodobuje. Většinou se totiž jedná i o věci levnější, které si může zakoupit každá Britka.

V pondělí se ukázala v bílých pletených šatech od návrháře Alexandra McQueena. Kate se ale neinspirovala poprvé. Už dříve napodobila stejným výběrem šatů například zpěvačku Madonnu. Obě zvolily na slavnostní událost šaty od Stelly McCartney.

Kate se ani nestydí vytáhnout ze skříně i starý kousek ze svého šatníku. Tedy oblečení, které nosila ještě za doby, co nebyla vévodkyní, ale pouhou studentkou. Naposledy například modrý kabátek nebo černobílé šaty.

Autor: gam, apk