Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy jako Salma Hayek: I celebrity nosí barvy podzimu!

26. října 2012 | 07:52

Letošní podzimní trendy není potřeba dlouho hledat. Nejsou nudné, hrají všemi barvami, a vidíme je všude kolem sebe. Ví to i světové celebrity: Salma Hayek (46), Reese Witherspoon (36), nebo zpěvačka Taylor Swift (22).

Když už si sluníčko bere dovolenou, je potřeba přivítat nové, sychravé počasí. Podzim ale nemusí být vždy fádní! pokud nevíte, co na sebe, poradíme vám. Inspiraci jsme načerpali od hvězd, které jsou na červeném koberci jako doma!

Americká country zpěvačka Taylor Swift (22) by vám měla být vzorem. Ne vždy totiž platí, že blondýnkám sluší červená. Tato éterická kráska ale zvolila správný odstín jak šatů, rtů i vlasů. Pořiďte si šaty jako ona!

Červené šaty jako Taylor, 1520 Kč, www.tamsinlondon.cz
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Sympatická brunetka s exotickým zjevem, Salma Hayek (46), zvolila ke své krásně olivové plati tmavě zelené, až brčálové šaty. U nás není takové horko jako v Holywoodu, proto je slaďte s dobře padnoucí koženou bundou!

Brčálově zelené šaty, asos.com
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Hvězda, známá především díky reality shows, které trhají sledovanosti v amerických televizích, Kim Kardashian (32), je plnějších tvarů. Nic jí to ale nevadí, když si zrovna zamane obléknout koženou sukni. My jí doporučujeme majitelkám spíše štíhlejší postavy!

Kožená podle Kim, 799 H&M
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Filmová Pravá blondýnka, Reese Witherspoon (36) módě zrovna moc nedá. Maminka dvou dětí se svému hereckému povolání nemá čas věnovat a když má kousek volného času, tak příliš neřeší, co si obleče, a zda-li to jde v ruku v ruce s modními trendy. Reese to ale stejně sluší! Kéž by se takto oblékala každá vytížená maminka!

Náhrdelník 299 Kč, Kabelka 499 Kč, obojí Lindex
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Autor: ema