Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

TRUMPoty babičky Ivany: Povislá kůže, zjizvené břicho a trčící silikony

15. února 2012 | 16:24

Schází jí soudnost! Trojnásobná babička Ivana Trump (62) vedle svých mladičkých milenců zřejmě zapomíná na to, kolik je jí vlastně let. Sveřepě obléká miniaturní bikiny a neuvědomuje si, že ani plastičtí chirurgové z Beverly Hills nedokáží zázraky.

„Jsem mistrovským dílem Boha. A protože mě sám nemohl pojmout za manželku, seslal mě na zem,“ říká v jedné ze svých biografií "šílená" dvaašedesátiletá Ivana Trump, která se pasovala na Bohem vyvolenou. Svými outfity nám stále dokazuje, že jí sebevědomí rozhodně neschází. Soudnost však, bohužel, ano!

Zřejmě ani Stvořitel však nezvládne vše. Jinak by si Ivana nemusela vypomáhat četnými plastikami. „Vypadat stále na třicet stojí čím dál víc peněz, ale co? Když se mně něco nelíbí, nechám si to přišít, vytáhnout,“ tvrdí suverénní Trump.

Stárnoucí Ivana zřejmě už ztrácí soudnost
Autor: profimedia.cz

S dokonalým účesem, briliantovými náušnicemi v uších a v bikinách se zebřím potiskem skotačila tentokrát miliardářka ve vlnách Karibiku. Na pohádkovém ostrově St. Barts tráví dovolenou společně se svým novým milencem. Na pláži tak oslavili i svátek zamilovaných. Ivana se však zřejmě už nějaký ten rok zapomněla podívat do zrcadla.

Opalující se turisté při pohledu na okolo "kolouška" poskakující "scvrklou mumii" jen nechápavě kroutili hlavou. Ivana bezostyšně předváděla svůj zjizvený bílý podbřišek a povislou, jakoby o tři čísla větší kůži na břiše, pažích i kolenou. Zemské přitažlivosti a totiž ani ona neporučí. A ani plastičtí chirurgové nedokáží zázraky. Jediné, co tak téhle "mladici" na těle nevisí, jsou dokonalé silikony. Tahle dáma zkrátka neumí stárnout s grácií.