Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

70letá panna: Jsem připravená na sex! A chci jen milionáře!

Pam Shaw je připravena přijít o své drahocenné panenství. To brzy.
10. května 2012 | 13:36

Čekala s panenstvím na toho pravého tak dlouho, až je z ní babička. Poněkud pomatená Pam (70) věří, že o to nejcennější přijde s mužným milionářem. Ale samozřejmě až po svatbě!

Kabaretní zpěvačka Pam Shaw prý neměla čas najít toho pravého muže. Přestože vystupuje pod přezdívkou Sexuální Pam a za svůj život se setkala i se sexsymboly jako Tom Jones a Roger Moore (jeden z představitelů Jamese Bonda), nikdy žádného muže neměla v posteli!

Pam to vysvětluje velmi jednoduše: "Nikdy bych nedopustila mít sex před
svatbou." A protože se zatím nestihla vdát, nikdy k tomuto aktu nedošlo.

Chci sex! A to hned!
Pam Shaw je připravena přijít o své drahocenné panenství. To brzy.
Autor: Reprofoto The Sun

Ovšem nyní prý poněkud změnila názor. "Jsem připravená poznat muže," prohlašuje veřejně. "Mám ale dost vysoké nároky. Chtěla bych aby to byl vysoký snědý krásný milionář," sní babička více než naivně. "Chci se se vdát a oddat se muži a nemyslím si, že bych na to byla stará," podotýká. "Podívejte se na herečku Joan Collins, pořád je sexy".

Pam si opravdu myslí, že se o ni strhne boj, protože - řekněme si to na rovinu - všichni mužní a pohlední milionáři nečekají na nic jiného, než že si užijí vášnivého sexu s babičkou.

Muži po mně šíleli!

"Co na tom, že mi je 70, cítím se mladá! Když někomu řeknu, kolik mi je, nevěří mi," vysvětluje Pam. "Vypadám pořád skvěle, tím že jsme se nevdala a neměla děti, měla jsem čas se udržovat. Navíc je se mnou legrace a mám pořád spoustu energie," vyjmenovává své přednosti Pam.

Doplňuje ovšem, že o muže nikdy neměla velkou nouzi. Prý se po ní často sápali na pódium, protože mysleli, že je snadno k mání. Ona je však hrdě odmítala.

bába
Autor: Reprofoto The Sun

Flirtovala s Tomem Jonesem!

"Nic víc než polibek, jsem žádnému nedovolila," tvrdí. "Sice jsem měla sexy umělecké jméno a také jsem se vyzývavě oblékala, ale to byla má profese, ne můj soukromý život."

Dokonce odolala i tehdejšímu sexsymbolu Tomu Jonesovi. "Byl velmi přitažlivý. V 60. letech jsme se často na koncertech potkávali a občas
jsme si zaflirtovali, než jsem šla na pódium," říká hrdě.

Chci se usadit

O jednom muži prý však dlouho snila. Na jejím dávném turné na Maltě se na ní každý večer přišel podívat jistý muž, který se jí po celou dobu dvořil. "Tehdy jsem ale ještě nebyla připravená se usadit. Teď už jsem.," objasňuje Pam.

Autor: bak, Kema