Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neuvěřitelné! Babička (72) hvězdou přehlídkového mola

25. ledna 2012 | 12:56

Sebevědomí téhle stařence rozhodně nechybí! Na prestižní módní show se modelka Veruschka von Lehndorff (72) nenechala zahanbit ani o půl století mladšími modelkami.

Stále svěží a žádoucí! Dvaasedmdesátiletá hraběnka Veruschka von Lehndorff opět dokázala, že se na přehlídkovém mole pořád ještě umí pohybovat.

Přestože modeling opustila už v sedmdesátých letech, kariéru modelky "na hřebík" zřejmě ještě pověsit nehodlá. Jednou za čas se objeví na některé z prestižních módních přehlídek. A pokaždé je její hvězdou.

Modelingová babička je stále krásná
Autor: profimedia.cz
Nejinak tomu bylo i tentokrát na Berlínském týdnu módy. Po boku mladičkých modelek stále šarmantní Veruschka předvedla tři modely z kolekce módní návrhářky Anji Gockel. V rudé róbě s černým bolerkem, dlouhých fialových šatech se zajímavě střiženým žlutým sáčkem i v černém outfitu vypadala skvěle.

Minulý rok stejně hvězdně zazářila na Londýnském týdnu módy, kde si ji za svou tvář zvolil módní dům Giles Deacon. Je vidět, že vitální babička s mladistvým duchem a postavou dvacítky nemá o atraktivní nabídky nouzi.

Hraběnka Veruschka von Lehndorff byla hvězdou módní přehlídky návrhářky Anja Gockel na berlínském Mercedes Benz Fashion Week
Autor: profimedia.cz

Modelka a příležitostná herečka se v modelingu pohybuje už více než 50 let. Napřed předváděla v rodném Německu, později v USA. Jako modelka vydělávala neuvěřitelných 10 000 dolarů denně. Na počátku své modelingové dráhy se objevila i ve filmu Zvětšenina (1966).