Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pružná babička (86) miláčkem internetu! Metá kozelce a cvičí na bradlech!

3. dubna 2012 | 11:41

Přestože Johanna Quaas (86) do poněkud starší věkové skupiny, je v Německu známá jako nejsvěžejší babička, která svou fyzičkou překoná s přehledem všechny svoje vnoučata!

"Nemám pocit, že jsem něčím výjimečná, nebo zvláštní", říká téměř devadesátiletá gymnastka Quass v rozhovoru, který se točil u ní doma. Za ní jsou na stěnách vidět za desetiletí nashromážděné trofeje, medaile a certifikáty, za které se by dmul pýchou nejeden sportovec.

Seniorka Johanna Quaas je nyní obrovskou hvězdou internetu. Video na YouTube, kde cvičí na bradlech, vyvolalo obrovskou vlnu s nadšenými komentáři. V šesti dnech babičku Quaas vidělo na několik milionů lidí.

Video se připravuje ...
Babička cvičí na bradlech • VIDEO: Youtube.com

„Madonna by byla určitě velmi ráda, kdyby byla stejně šlachovitá jako já,“ směje se v rozhovoru Johanna. „Nestydím se za to, že mám tělo a mrštnost jako dvacetiletá dívka, spíš naopak!“ říká téměř devadesátiletá stařenka.

Johanna Quaas, žena, která přežila druhou světovou válku, když byla stejně stará jako její nejmladší fanoušci je trošku rozpačitá. „Minulý víkend na mistrovství světa v Cottbusu se se mnou chtěli vyfotografovat i ti nejlepší atleti na světě,“ říká překvapeně svěží paní.

Autor: ema
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...