Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Najím se, až umřu!, prohlašuje dědička pivního impéria

23. září 2011 | 06:01

Děsivý pohled! Vyzáblá postava, propadlé tváře, nezdravá barva pleti. Návrhářka Daphne Guinness (43) teď přiznala, že nejí vůbec nic. Při životě ji udržují jen nutriční a energetické nápoje.

"Když se najím, nemůžu pracovat," vysvětlovala dědička pivního impéria Guinness a vášnivá sběratelka haute couture modelů, když jí během pauzy při focení pozvala asistentka fotografa na oběd. Lákala umělkyni na talíř těstovin.

"Najím se, až umřu!", prohlásila třiačtyřicetiletá Daphne, která prý jen pije. Veškerou energii jí dodávají energetické nápoje, výživou jsou jí jen nutriční drinky. Tím se vysvětluje její extrémně štíhlá postava.

Umělkyně, jejíž haute couture šatník obsahuje celkem dva a půl tisíce modelů značek Chanel a Alexander McQueen, čtyři sta padesát párů bot, sedmdesát klobouků a dvě stě kabelek, vystavila stovku těch nejcennějších v Fashion Institute of Technology v New Yorku.

Daphne nevypadá příliš zdravě
Autor: profimedia.cz

"Vždycky jsem měla nadmíru fantazie," říká Guinness, jejíž outfity tato slova potvrzují. "Ve všem musím mít nějaký chaotický prvek, nemám ráda věci, které jsou příliš dokonalé," dodává Daphne, která byla múzou tragicky zesnulého návrháře Alexandra McQueena.

Jako snad jediná obouvá jeho bizarní boty bez jakéhokoliv podpatku běžně do společnost. Nosila je podstatně dříve než zpěvačka Lady Gaga, která je "proslavila". Daphne to však vůbec nevadí. "Lidské bytosti zkrátka sami sebe napodobují. Pravděpodobně i já jen někoho napodobuji," prohlásila.

Staňte se našimi přáteli na Facebooku.