Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krainová přiznala: Vrásek se zbavuji botoxem

11. května 2011 | 06:10

Modelka Simona Krainová (38) poprvé přiznala, že se před lety vrásek v obličeji zbavovala botoxem. I když tuto metodu využívá většina celebrit, úzkostlivě to tají nebo zarytě popírají.

"Před pár lety jsem byla na botoxu a myslím, že je to jediná metoda, která na vyhlazení opravdu funguje. Jenže přijdete zároveň o mimiku ve tváři, což taky není moc sexy. Mám dojem, že plastičtí chirurgové modelují všechny ženy podle jedné formy," řekla v rozhovoru pro Ona dnes Simona, která s botulotoxinovými injekcemi musela přestat v době těhotenství. Na druhou stranu jí to vůbec neuškodilo, naopak, porozením syna Maxe přirozeně zkrásněla.

Botox je jediný zákrok, kterým si modelka pomohla k dokonalosti. Není tedy divu, že se veřejně několikrát navezla do silikonových rádoby modelek. "Je smutné, že tyhle přifouklé divoženky, někdo nazývá modelkami. To, že jsou schopné za fotku v novinách ukázat kaťata, je trapné."

"Do péče plastických chirurgů se svěřím ve chvíli, kdy bude můj obličej na kolenou připomínat suchou švestku, protože tak by po mně v branži ani pes neštěk. Zatím se bojím radikálních zákroků, které nejdou vzít zpátky," dodala maminka půlročního syna Maxe.