Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Supermáma Miranda Kerr kojí i v práci

30. dubna 2011 | 05:10

Osmadvacetiletá australská modelka Miranda Kerr si odskočila od focení, aby mohla nakojit svého tříměsíčního synka Flynna. Fotku, která každého rozněžní, pak uveřejnila prostřednictvím sociální sítě.

Se synem přivinutým k prsu, v bílém saténovém županu a rudých lodičkách na vysokém podpatku Miranda sedí v šatně. Na židli, na které se běžně modelky líčí. S chlapečkem, kterého má s čtyřiatřicetiletým hollywoodským hercem Orlando Bloomem, vypadá krásná žena na fotce jak Madona.

Fotku zveřejnila sama Miranda na Twitteru, aby dokázala, že je možné skloubit práci s mateřstvím a být tak dobrou modelkou i milující matkou. Ukázat, že se kvůli rodičovství nemusíte vzdávat své kariéry.

Miranda Kerr ukázala svého syna Flynna
Autor: Isifa.com

Pod obrázek připojila krátký popisek, který zněl: "Další den v kanceláři...! Fanoušci jsou nadšeni a vzkazují jí: "Mirando, jsi skvělá!!!". A mají pravdu. Modelka chce totiž svého syna kojit tak dlouho, jak jen bude moct. "Kojení je pro mě tou nejpřirozenější věcí na světě, miluju to," říká.

Miranda se do "práce" vrátila už dva měsíce po porodu. A pracuje hned na několika nových kampaních. Těhotenství na jejím těle nezanechalo téměř žádné stopy. Naopak jí spíše prospělo. Plnější křivky a mlékem nalitá ňadra jí dodala sex appeal. S čímž souhlasí i sám Orlando.

Autor: Lenka Chvostová, INT