Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Kerr: U porodu jsem si myslela, že zemřu!

11. července 2011 | 14:00

Modelka Miranda Kerr (28) se před pár měsíci vdala za herce Orlanda Blooma (34) a porodila syna Flynna. Australskému magazínu se zpovídala, jak porod prožívala. Na rozdíl od jiných celebrit totiž rodila přirozenou cestou. Prý si myslela, že bolestí zemře.

"V jednu chvíli jsem si opravdu myslela, že zemřu. Dívala jsem se na sebe dolů a ta bolest byla tak intenzivní! Jak to ženy dělají, přemýšlela jsem. Ale řekla jsem si, že když to zvládly jiné, zvládnu to taky. Byla jsem rozhodnutá," vzpomínala v rozhovoru pro australský magazín InStyle Miranda.

Mléko nechá doma a odletí za zakázkou

Když zvládla porodit 4,5 kilogramů těžkého syna Flynna, začala se bát o svou figuru. "Měla jsem strach, že to nezhubnu, ale myslela jsem hlavně na to, že jsem šťastná, že mám zdravé dítě," řekla australská modelka.

Miranda, která předvádí hlavně prádlo pro prestižní značku Victoria's Secret, se magazínu také svěřila, jak se o synka s manželem Orlandem starají. Vzhledem k tomu, že jsou oba velmi pracovně vytížení, střídají se. Chůvu využijí prý jen málokdy. "Když někam cestuji, nastříkám mléko do lahviček a nechám ho v lednici, Orlando ho pak použije," popisovala Miranda.

Autor: INT, mivr