Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zdrcená Eva Longoria: Chci být matkou!

10. dubna 2011 | 21:00

Eva Longoria (36) je od ledna oficiálně rozvedená s baketbalistou Tonym Parkerem (28) a až teď se poprvé o bolestivé zkušenosti rozmluvila. I když už pár týdnů randí s jiným, Tonyho prý bude vždy milovat. Jen asi nebyl připravený na děti, po kterých Eva tak touží.

Biologické hodiny jednou začnou tikat téměř všem bezdětným ženám po třicítce. Pokud budou mít navíc mladšího partnera, který na děti nebude připravený, můžou dopadnout jako Eva Longoria. V 36 letech se rozhodla po sedmi letech rozvést. "Tak moc jsme se snažili náš vztah udržet, ale nešlo to. Každý jsme chtěli něco jiného," řekla Eva alias zoufalka Gabrielle Solis.

V jedné show na CNN se Eva o rozvodu poprvé rozmluvila. "Je to poprvé, co o tom mluvím, tak se omlouvám," koktala herečka, která zadržovala emoce jen velice těžko. "Bylo to pro mě veliké zklamání, byla jsem paní Parkerovou. Milovala jsem svou roli manželky a najednou o to přijdete. Pak se sám sebe zeptáte: Kdo jsem? Ztratila jsem část své identity," vypověděla herečka zdrceně.

"O bližších pohnutkách k rozvodu nebudu mluvit. Tonyho budu vždycky milovat a co se mezi námi dělo je jen naše soukromá věc," zarazila otázky na téma rozvod.

Chce dalšího manžela a děti

I když Longoria mluví o rozvodu se slzami v očích, sama rozhodně není. Randí s bratrem herečky Penelope Cruz (36) Eduardem (26). Jen aby mladíka nevyděsila svými náročnými požadavky. "Chci být matkou a mít děti," prohlásila Eva v Rachel Ray Show. Rodinu prý chce založit co nejdříve to půjde.

Autor: evak, INT