Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Osmdesátiny Gorbačova: Jovovich ukázala bradavku

2. dubna 2011 | 05:30

Někdo přišel s kyticí, někdo s lahví vodky. Pětatřicetiletá herečka Milla Jovovich zvolila dárek originálnější. Oslavenci i celému světu ukázala pravou bradavku v celé své kráse.

Exprezident Michael Gorbačov své osmdesátiny oslavil ve velkém stylu. Na vekolepou oslavu do londýnské Royal Albert Hall dorazili bývalí i současní politici z celého světa. Chybět samozřejmě nemohli ani hollywoodské celebrity. Zejména ženy se na výjimečnou příležitost náležitě oblékly.

Mezi nejkrásnější patřila Milla Jovovich (Pátý element, Resident Evil). Krátké béžovo-černé koketní šaty s krajkou skvěle doplňovaly střevíčky v téže barevné kombinaci. Síťovaný top však herečce nedovolil obléci pod něj podprsenku s ramínky. A to se Mille stalo osudným. Michailovi i všem přítomným dopřála pohled na zcela odhalenou bradavku. Nebo snad mělo jít o pokus o nejoriginálnější dárek?

Nádherné šaty, dokonalý make-up i účes. Milla byla nejkrásnější ženou večera.
Autor: profimedia.cz

Další úchvatnou ženou byla třiapadesátiletá herečka Sharon Stone. Příslušela jí role oficiálního hosta celého večera. V saténové róbě tělové barvy z dílny Christiana Diora všem přítomným předvedla, že se za své tělo rozhodně nemusí stydět. V křivky obepínajících šatech zdobených štrasem a v blyštivých střevíčcích vypadala jako bohyně.

Saténové šaty od Diora Sharon padly jak ulité
Autor: EPA

Kromě mnoha krásných žen samozřejmě na oslavě nechyběli ani muži. Michailovi Gorbačovi, velkému muži, který "změnil svět" a nositeli Nobelovy ceny za mír přiletěli pogratulovat i takové osobnosti jako je herec Kevin Spacey, zpěvák Paul Anka, členové populární skupiny Skorpions či kalifornský exguvernér Arnold Schwarzenegger

Na akci, která stála okolo tří milionů liber, v přepočtu okolo devadesáti milionů korun, se hned tak nezapomene. A přičinila se o to i krásná Milla Jovovich, která možná ukázala víc, než chtěla.

Autor: Lenka Chvostová, INT