Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Další sympaťák v Ulici! Vypadá to, že Gábinu čeká konečně láska

Novou postavu v Ulici si zahraje Denny Ratajský
18. července 2017 | 11:30

Oblíbený seriál Ulice si sice přes prázdniny dává pauzu, už teď je ale jasné, že v září se seznámíme s novými postavami. A jak to tak vypadá, půjde hlavně o zástupce drsnějšího pohlaví. Konkrétně tento sympaťák by měl podle diváků TV Nova zamotat hlavu jedné z postav, a to té, která byla dlouho sama: Gábině Pumrové.

Charizmatický, atraktivní, sympatický a mužný – nováček v Ulici v podání Dennyho Ratajského se v seriálu objeví už na podzim a zapíše se se vší parádou. Podle toho, co o nové postavě prozradili tvůrci seriálu, láska ho zasáhne jako blesk z čistého nebe.

Jako nejpravděpodobnější se jeví varianta, že zamotá hlavu mladé mamince Gábině, která byla dlouho bez partnera a žila jen svým synem Šimonkem a rozjíždějící se kariérou módní návrhářky. Vzhledem k tomu, že nováček v Ulici bude podle scenáristů sympaťákem, který si ví rady v každé situaci a je zkrátka ve všech ohledech "správný chlap", můžeme tušit, že se na Gábinu konečně usměje štěstí v lásce. Jak to ale všechno bude, se bohužel dozvíme až po prázdninách.

Podívejte se také na video, jak se změnili herci ze seriálu Ulice. Poznali byste je ještě?

Video se připravuje ...
Jak vypadaly hvězdy seriálu Ulice v dětství • VIDEO: archiv TV Nova

Autor: red