Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co se bude dít na podzim v Ulici: Prokoukne Adriana Roberta?

Video se připravuje ...
Co se stane v Ulici po prázdninách? Podívejte se na ukázku
VIDEO: TV Nova
4. srpna 2017 | 06:00

21. srpna se na obrazovky po prázdninové pauze opět vrátí oblíbený seriál Ulice. Co čeká na vaše oblíbené hrdiny? Komu se život zkomplikuje a na koho čeká nová láska? Prozradíme vám, jak se bude vyvíjet Adrianin románek s Robertem.

Robert je pěkný zmetek! Přestože si nezávazně užívá s Denisou Mastnou z radnice, motá hlavu také Adrianě. Ta nemá samozřejmě nejmenší ponětí, že v případě Roberta jde jen o sladké řečičky, a je do něj zamilovaná až po uši.

V momentě, kdy Robert navíc zjistí, že Adriana má na sebe napsaný celý dům v Ulici, udělá všechno pro to, aby okouzlil i její rodinu. Jenomže Evžen si tak snadno jako Adriana med kolem pusy mazat nenechá a vyrukuje se svými domněnkami. Adriana tak už podruhé bude muset čelit rozhodování, jestli věřit nové lásce, nebo otci.

Také Denisa se dozví, že není jedinou ženou v Robertově životě, a dál už se Robertem za nos tahat nenechá. A aby toho nebylo málo, do Ulice vstoupí nová postava: sexy zrzka Ája Holoubková, která se cíleně snaží najít úspěšného muže, který by jí pomohl nastartovat její kariéru. Není divu, že jí do oka padne zrovna sukničkář Robert. Odhalí se jeho nekalé úmysly? A komu nakonec zbudou oči pro pláč?

Hlasujte v naší anketě a zítra si přečtěte, jaké starosti budou muset po prázdninách řešit Maléřovi.

Komu bude Adriana naslouchat? Robertovi nebo Evženovi?
76,5%
23,5%
Děkujeme za Váš hlas!
238 hlasů
73 hlasů

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE.

Autor: red