Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Už můžete vidět všechny 4 díly Gilmorek! Jak se změnily?

Video se připravuje ...
VIDEO: Netflix
25. listopadu 2016 | 10:00

Téměř po deseti letech se vrací upovídaná a ztřeštěná Lorelai a její dokonalá dcera Rory v osmé sérii seriálu Gilmorova děvčata. Pustit si ji můžete už teď. Streamovací služba Netflix totiž všechny čtyři díly této série zveřejnila už v pátek.

Osmá série nese podtitul Rok v životě a obsahuje celkem čtyři hodinu a půl dlouhé epizody. Na co se v nich můžete těšit? V seriálu se znovu setkáte s většinou původních herců. Nesmějí samozřejmě chybět Rory (Alexis Bledel), její matka Lorelai (Lauren Graham) a její matka Emily (kelly Bishop). Tím, koho neuvidíte, je Edward Herrmann (představitel Roryina dědečka Richarda), který před necelými dvěma lety bohužel zemřel.

O čem konkrétně seriál je, vám samozřejmě neprozradíme, abyste si to užili se všemi překvapeními. Je ale jasné, že děj se bude, jako vždy, točit kolem lásky, vztahů, rodiny, městečka Stars Hollow a jeho obyvatel a samozřejmě ústřední dvojice Rory a Lorelai.

Pokud vás mrzí, že nejste předplatiteli Netflixu, nezoufejte. Můžete si ho totiž na měsíc vyzkoušet zdarma. Jediné, co tedy musíte umět, abyste si nové díly Gilmorek užili, je angličtina!

Podívejte se na trailer a fotografie z nejnovější série Gilmorových děvčat:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Netflix

Autor: brig