Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Exkluzivní video z dnešní Ordinace: Válka u Švarců! Bobova noční můra ožívá

Video se připravuje ...
Válka u Švarců pokračuje! Heluš tasí zbraň nejvyššího kalibru - koupí domů slepici!
VIDEO: archiv TV NOVA
12. března 2015 | 15:20

I v dnešním díle bude pokračovat zuřivý boj čerstvých novomanželů. A Heluš tasí zbraň nejvyššího kalibru. Potom, co se dozvěděla o Bobově fobii ze slepic, koupí jednu domů a naservíruje mu ji přímo pod nos.

Promyšlený plán spiklenců Babety, Jáchyma a Darka se zdařil – Bobo a Heluš se opravdu vzali. Svatba byla dokonalá. Jenže když o svatební noci dorazili manželé do Heluščina příbytku – garsonky na nemocniční ubytovně – krutá pravda vyšla najevo.

Švarc zjistil, že Heluš je chudá a zdravá. A jí zase v momentu, kdy se rozčílil, došlo, že si ji vzal jen a jen pro peníze. Oba jsou v šoku. Rozvod ale nepřichází v úvahu. Heluš se rozvést nechce a Bobo nemůže, aby nepřišel o peníze. A válka začíná.

Heluš boduje, když objeví největší Švarcovu slabinu – fobii ze slepic. A připraví mu překvapení. Slavnostně mu jednu pipinku pořizuje a při večeři staví na stůl. Bobo v panice s křikem prchá. Vzápětí ale Heluš zjistí, že celý jejich manželský omyl má na svědomí trojlístek Jáchym – Darek – Babeta, kteří se z jejich neštěstí radují. A tak Heluš obrátí a začne Švarce hýčkat.

Jak to nakonec dopadne, to uvidíte už dnes večer v dalším dílu seriálu Ordinace v růžové zahradě.

2043047:gallery:true:true